home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΑυτοδιοίκηση

Ναύπλιο: Ξανά με Κωστούρο ο Μπουζαλάς

Ο «Έντυ» επιστρέφει στην «Επόμενη Μέρα» από την οποία είχε αποχωρήσει.

Τα ξαναβρήκε με τον Δημήτρη Κωστούρο ο Γιώργος Μπουζαλάς (Έντυ), ο οποίος είχε προσχωρήσει στην παράταξη Αναγνωσταρά αφού είχε έρθει σε ρήξη με τον νυν δήμαρχο. Στο παρελθόν είχε διατελέσει αντιδήμαρχος Ναυπλιέων με την «Επόμενη Μέρα» στην οποία επιστρέφει, όπως δήλωσε σήμερα ο ίδιος.

Όπως αναφέρει στη δήλωσή του ο Γιώργος Μπουζαλάς:

«Όλα αυτά τα χρόνια παρουσίας μου στα δημοτικά δρώμενα είχα ένα στόχο: να είμαι χρήσιμος στους πολίτες του δήμου μας. Απ´ όποιο δημοτικό μετερίζι και αν βρέθηκα εργάστηκα με ζήλο και αυταπάρνηση τιμώντας και σεβόμενος την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μου.

Για μένα μοναδικός στόχος ήταν και παραμένει η ανάπτυξη του τόπου μας και η ευημερία όλων. Ο στόχος πλέον αυτός διαπιστώνω με χαρά και ικανοποίηση να επιτυγχάνεται από τον σημερινό Δήμαρχο Δημήτρη Κωστούρο και την δημοτική αρχή.

Είναι πασιφανές και δεν χωρά καμιά αμφισβήτηση πως ο Δήμος μας μέσα από την ουσιαστική και συνεχή αναβάθμιση όλων των υποδομών και υπηρεσιών, αλλάζει γίνεται ομορφότερος και καλύτερος, αναβαθμίζοντας παράλληλα την ποιότητα ζωής των πολιτών.

Με κριτήριο όλα τα παραπάνω και την πραγματική αγάπη που τρέφω για τον τόπο μας αποφάσισα να συστρατευτώ με τη παράταξη του Δημάρχου στις επόμενες δημοτικές εκλογές, έτσι ώστε όλοι μαζί να επιτύχουμε το βέλτιστο θετικό αποτέλεσμα για τους δημότες μας.

Εστιάζω σε όσα μπορούν να μας ενώνουν και θεωρώ ότι μέσα από την σύνθεση των όποιων διαφορετικών απόψεων μπορούμε να καταλήξουμε σε σπουδαία αποτελέσματα για το Δήμο μας.

Μόνο ενωμένοι όσοι νοιαζόμαστε για το μέλλον του Δήμου Ναυπλιέων, θα φέρουμε το μέγιστο αποτέλεσμα που δεν είναι τίποτα άλλο παρά μόνο η ανάπτυξη του τόπου μας και το καλύτερο αύριο των δημοτών μας».

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button