home design 800x400
home design 1170Χ320

Ναύπλιο: Σαλπάρισμα με πάρτι στο κατάστρωμα και ζωντανή μουσική

Το γαλλικό κρουαζιερόπλοιο Le Lyrial αναχώρησε με κέφι από την Αργολική πρωτεύουσα
Κρουαζιερόπλοιο Ναύπλιο πάρτι αναχώρηση (2)

Με πάρτι στο κατάστρωμα και ζωντανή μουσική αναχώρησε από το λιμάνι του Ναυπλίου το γαλλικό κρουαζιερόπλοιο Le Lyrial, το οποίο έφθασε στην Αργολική πρωτεύουσα προερχόμενο από την Πάρο. Το σαλπάρισμα του πλοίου έγινε στις 7:45 το απόγευμα της Πέμπτης μετά από πολύωρη παραμονή στην Αργολίδα.

Το υπερπολυτελές κρουαζιερόπλοιο “Le Lyrial” ναυαρχίδα της εταιρείας Ponant, της μοναδικής εταιρείας του κλάδου στη Γαλλία με σημαία Γαλλίας έδεσε για ακόμα μία φορά στο Ναύπλιο, το οποίο και επισκέπτεται τακτικά στα πλαίσια των κρουαζιέρων που κάνει στη Μεσόγειο.

Η ιδιοκτήτρια εταιρεία του κρουαζιερόπλοιου έχει εντάξει την Αργολική πρωτεύουσα ως σταθμό των περιηγητικών της ταξιδιών, θέτοντας με αυτό τον τρόπο ένα ακόμα λίθο στην ενίσχυση της αναγνωρισιμότητας της πόλης.

Διαθέτει όλες τις ανέσεις και με το παραπάνω

Το υπερσύγχρονο κρουαζιερόπλοιο έχει μήκος 142 μέτρα και έκανε το πρώτο του ταξίδι το 2015, άρα είναι από τα πλέον σύγχρονα κρουαζιερόπλοια. Έχει πάρει το όνομα του από τον αστερισμό της Λύρας.

Το πλοίο είναι κατασκευής 2015 στα Ιταλικά ναυπηγεία Fincantieri της Αncona, έχει μήκος 142 μέτρα και πλάτος 18 μέτρα.

Διαθέτει για τους επιβάτες του 122 καμπίνες και σουίτες, με ιδιωτικό μπαλκόνι, ενώ είναι εξοπλισμένο με LED φωτισμό. Το «Le Lyrial» διαθέτει εστιατόριο με μενού αλά καρτ και δύο σομελιέ, πέντε χορευτές, δύο πιανίστες και τρεις τραγουδιστές, θέατρο, γυμναστήριο, κομμωτήριο, spa, σαλόνι ανάγνωσης και παρατήρησης, πιάνο μπαρ και φυσικά πισίνα.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis