home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Έρχονται τα 11α «Διδασκάλεια» στα Αθίκια Κορινθίας

Με αγώνες δρόμου για μικρούς και μεγάλους
Εφυραίοι Ωκύποδες

Στα Αθίκια Κορινθίας θα πραγματοποιηθούν για μία ακόμα χρονιά τα «Διδασκάλεια». Τα 11α «Διδασκάλεια» διοργανώνονται από τον Αθλητικό Όμιλο Δρομέων Κορινθίας «Εφυραίοι Ωκύποδες» και τον Δήμο Κορινθίων, με τη συνεργασία της τροχαίας, της αστυνομίας, της εθελοντικής ομάδας Αθικίων, αλλά και πολλών ακόμα εθελοντών. Οι αγώνες θα γίνουν το Σάββατο, 1η Οκτωβρίου 2022.

Ο  αγώνας δρόμου γίνεται στη μνήμη του δωρητή του πνευματικού κέντρου Αθικίων, Σωτηρίου Διδασκάλου. Πρόκειται για αγώνα 9,5 χιλιομέτρων με εκκίνηση και τερματισμό στα Αθίκια. Οι εγγραφές γίνονται ηλεκτρονικά, ενώ όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν μπορούν να κάνουν την εγγραφή τους μέχρι και δύο ώρες πριν την εκκίνηση. Κατά τη διάρκεια του αγώνα θα υπάρχει ηλεκτρονική χρονομέτρηση.

Θα δοθεί συλλεκτικό μετάλλιο και συλλεκτικό μπλουζάκι, ενώ οι πρώτοι τρεις δρομείς θα βραβευτούν με κύπελλα. Ακόμα, θα γίνουν και δύο τιμητικές βραβεύσεις έκπληξη.

Για τους μικρούς δρομείς θα υπάρχει ξεχωριστή διαδρομή, 800 περίπου μέτρων, για παιδιά δημοτικού, με όλους τους συμμετέχοντες να παίρνουν συλλεκτικό μετάλλιο.

Ο αγώνας των παιδιών θα ξεκινήσει στις 17:30, ενώ ο μεγάλος αγώνας στις 18:00.

Ο αγώνας είναι δωρεάν, ενώ θα υπάρχει και μπουφές για τους δρομείς.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis