home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΡεπορτάζΜεσσηνίαFeatured

Κυπαρισσία: Με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ελεύθερος ο 20χρονος πατέρας του κακοποιημένου βρέφους

Το 4 μηνών βρέφος νοσηλεύεται διασωληνωμένο στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία», με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και μώλωπες σε όλο του το σώμα

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 20χρονος πατέρας, που κακοποιείται για την κακοποίηση του τεσσάρων μηνών βρέφους του, στη Μεσσηνία.

Μετά την απολογία του στον ανακριτή Κυπαρισσίας, ο πατέρας αφέθηκε ελεύθερος με τους όρους αφενός να εμφανίζεται κάθε 1 και 15 του μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα και αφετέρου να μην έχει οποιαδήποτε επαφή με το βρέφος. Παράλληλα, κατέβαλε εγγύηση 2.000 ευρώ.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η σύζυγος του 20χρονου κατέθεσε ως μάρτυρας υπεράσπισης ενώ μετά το πέρας της απολογίας, και οι δύο αποχώρησαν σε κλίμα έντασης, καθώς καταφέρθηκαν εναντίον των ΜΜΕ που κάλυπταν το γεγονός.

Το βρέφος νοσηλεύεται διασωληνωμένο στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία», με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και μώλωπες σε όλο του το σώμα.

Το βρέφος φέρεται να έπεσε θύμα βάναυσης συμπεριφοράς από τον 20χρονο πατέρα του, αλβανικής καταγωγής, ο οποίος συνελήφθη, αφού πρώτα μετέφερε το παιδί στο νοσοκομείο.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button