home design 800x400
home design 1170Χ320

Έρχεται για 9η χρονιά το «Tour du Péloponnèse»

Μια μαγευτική διαδρομή για τους λάτρεις του κλασικού αυτοκινήτου

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο Έρχεται για 9η χρονιά το «Tour du Péloponnèse»
«tour du péloponnèse» 2021

Για 9η συνεχή χρονιά η Πελοπόννησος βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής των λάτρεων του κλασικού αυτοκινήτου με το «Tour du Péloponnèse». Πρόκειται για μια διοργάνωση του Σωματείου Μηχανοκίνητου Αθλητισμού ΤΡΙΣΚΕΛΙΟΝ και της Ελληνικής Λέσχης Ιστορικού Αυτοκινήτου που θα διαρκέσει από τις 2 έως τις 8 Οκτωβρίου 2022, που πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου και των Δήμων Αρχαίας Ολυμπίας και Ναυπλιέων.

Είναι ένας αγώνας Regularity όπου οι οδηγοί θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μαγευτικές διαδρομές της Πελοποννήσου, ενώ δεν λείπει και το αγωνιστικό σκέλος που αναμένεται να είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον. Θα συμμετάσχουν 70 διεθνή και ελληνικά πληρώματα, με την εκκίνηση να δίνεται στις 3 Οκτωβρίου στην Αρχαία Ολυμπία, με την υποστήριξη της Δημοτικής Αρχής, ενώ θα πραγματοποιηθεί και ξενάγηση στον εκεί αρχαιολογικό χώρο.

Την Κυριακή, 2 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση των ξένων πληρωμάτων στο ξενοδοχείο Grecotel Olympia Riviera στην Κυλλήνη. Στις 3 Οκτωβρίου θα γίνει η εκκίνηση στην Αρχαία Ολυμπία με τελικό προορισμό τη Βυτίνα, και αγωνιζόμενους σε τέσσερις ειδικές διαδρομές.

Στις 4 Οκτωβρίου οι διαγωνιζόμενοι θα ξεκινήσουν από τη Βυτίνα με προορισμό τον Μυστρά, ενώ στις 5 Οκτωβρίου οι διαγωνιζόμενοι θα συνεχίσουν την πορεία τους μέσα από τον Καιάδα και την Καρδαμύλη, με προορισμό την Αρεόπολη. Στις 6 Οκτωβρίου θα συνεχιστεί το ταξίδι στην άγρια ομορφιά της Μάνης, ενώ στις 7 Οκτωβρίου οι συμμετέχοντες θα εκκινήσουν από τη Μονεμβασιά με τελικό προορισμό το Ναύπλιο.

Στο Ναύπλιο θα λάβει χώρα η νυχτερινή ειδική δοκιμασία κάτω από το κάστρο της Ακροναυπλίας και του Παλαμηδίου, όπου θα κριθεί και ο φετινός νικητής. Στην αργολική πρωτεύουσα θα γίνει και η τελετή απονομής των επάθλων των νικητών.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis