home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

ΒΙΠΕ Τρίπολης: Αντιδράσεις για τα επιχειρηματικά πάρκα

Παρέμβαση του Επιμελητηρίου Αρκαδίας προς την ΚΕΕ
Βιομηχανική κληρονομιά Αργολίδας επίσκεψη (1)

Λίγο πριν την ολοκλήρωση της διαδικασίας οριστικοποίησης του νομοσχεδίου που αφορά στα επιχειρηματικά πάρκα αντιδράσεις εγείρονται από το Επιμελητήριο Αρκαδίας. Σε επιστολή του προς την ΚΕΕ το Επιμελητήριο θίγει ζητήματα σχετικά με τα δικαιώματα και τα συμφέροντα των εγκατεστημένων επιχειρήσεων τα οποία χρειάζεται να προστατευθούν.

Χαρακτηριστικά η επιστολή αναφέρει επί του θέματος:

«Σημαντική πτυχή του νομοσχεδίου αφορά τις παλιές βιομηχανικές περιοχές και τον τρόπο διοίκησης και οργάνωσής τους, σε σχέση με τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις των εγκατεστημένων επιχειρήσεων. Επί του θέματος αυτού έχουμε δεχτεί υπομνήματα και διαμαρτυρίες από τους Συνδέσμους των εγκατεστημένων επιχειρήσεων σε διάφορες ΒΙΠΕ, τα οποία μας γνωστοποιήθηκαν από τον Σύνδεσμο των επιχειρήσεων στην ΒΙΠΕ Τρίπολης που βρίσκεται στην περιφέρεια της διοικητικής μας αρμοδιότητας και ευθύνης.

Στο πλαίσιο των διαβουλεύσεων που αναμένεται να ακολουθήσουν και ενόψει της ενεργοποίησης της ΚΕΕ για την προώθηση και αποδοχή των προτάσεών της, θα σας παρακαλούσαμε να θέσετε στην Κυβέρνηση και τα θέματα που σχετίζονται με τα δικαιώματα και τα συμφέροντα των εγκατεστημένων επιχειρήσεων τα οποία επιβάλλεται να προστατευτούν, αν όχι να διευρυνθούν.

Αυτή η στρατηγική δεν φαίνεται να υιοθετείται στις διατάξεις του νομοσχεδίου όπως τουλάχιστον ισχυρίζεται ο ΠΑΣΕΒΙΠΕ, μέσω του Υπομνήματος που μας απέστειλε και το οποίο διαβιβάζεται συνημμένα, προκειμένου να αποτελέσει υλικό για τη διατύπωση προτάσεων της Ένωσης επί του θέματος αυτού.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για κάθε προσπάθεια.

Για το Επιμελητήριο Αρκαδίας

Ο Πρόεδρος

Γιάννης Τρουπής».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis