home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Νέα Κίος: Εκδηλώσεις για την Ημέρα Εθνικής Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας από το τουρκικό κράτος

Φωταγώγηση καταστημάτων, Δέηση στον Ιερό Ναό της «Θεομάνας – Οδηγήτριας» Νέας Κίου, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Αργολίδος κ. Νεκταρίου αλλά και κατάθεση στεφάνων

Οι φετινές εκδηλώσεις για την Ημέρα Εθνικής Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας από το τουρκικό κράτος θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2022, στη Νέα Κίο, περιλαμβάνουν φωταγώγηση καταστημάτων, Δέηση στον Ιερό Ναό της «Θεομάνας – Οδηγήτριας» Νέας Κίου, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Αργολίδος Νεκταρίου αλλά και κατάθεση στεφάνων.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων:

Γενικός σημαιοστολισμός από της ογδόης πρωινής ώρας μέχρι της δύσης του ηλίου της 18ης Σεπτεμβρίου.

Φωταγώγηση όλων των Δημοσίων, Δημοτικών και Κοινοτικών καταστημάτων, των καταστημάτων Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου και των Τραπεζών, από τη δύση του ηλίου της 18ης Σεπτεμβρίου μέχρι τις πρωινές ώρες της επομένης ημέρας.

10.30  Επιμνημόσυνη Δέηση στον Ιερό Ναό της «Θεομάνας – Οδηγήτριας» Νέας Κίου, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Αργολίδος κ. Νεκταρίου. Εκφώνηση ομιλίας από τον Γεώργιο Κόνδη, Κοινωνιολόγο (Διδάσκων  Σχολής Καλών Τεχνών Πανεπιστημίου Πελοποννήσου).

10.45  Κατάθεση στεφάνων από εκπρόσωπο  της Βουλής των Ελλήνων, της Περιφέρειας Πελοποννήσου, των Ενόπλων Δυνάμεων, του Δήμου, της Επιτροπής Μνήμης Νέας Κίου του Δήμου Άργους Μυκηνών, του Μορφωτικού Συλλόγου Νέας Κίου και του Πολιτιστικού Συλλόγου Νέας Κίου, στο «Μνημείο Ηρώων», όπου θα τηρηθεί σιγή ενός λεπτού στη μνήμη των ένδοξων νεκρών του Έθνους. Η τελετή θα ολοκληρωθεί με την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis