home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ο Διομήδης Άργους υποδέχεται την Αυστριακή HC Rivers για το EHF European Cup

Το 1/3 των εσόδων του αγώνα θα διατεθούν για τις ανάγκες του Συλλόγου Καρκινοπαθών και Φίλων Ν. Αργολίδας «Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» προς τιμήν της Λένας Πετράκη

Το Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου 2022, στις 7 το απόγευμα, στο κλειστό γυμναστήριο Νέας Κίου, ο Διομήδης Άργους ανοίγει τις ελληνικές συμμετοχές στο EHF European Cup, φιλοξενώντας την Αυστριακή HC Rivers. Πριν λίγες μέρες η αγαπημένη φίλη Λένα Πετράκη, μια γυναίκα που συνέδεσε τη ζωή της με τους «Λύκους», έφυγε από την ζωή, αφήνοντας την τοπική κοινότητα συγκλονισμένη. Κατά την εξόδιο ακολουθία η οικογένειά της εξέφρασε την επιθυμία, αντί στεφάνων, όποιος επιθυμεί να ενισχύσει το Σύλλογο Καρκινοπαθών και Φίλων Ν. Αργολίδας «Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ». Έτσι η διοίκηση του Διομήδη αποφάσισε το 1/3 των εσόδων του αγώνα με την Fivers να διατεθούν για τις ανάγκες του συλλόγου.

Όπως δήλωσε ο αρχηγός του Διομήδη, Χάρης Μάλλιος «Μετά από 44 μέρες σκληρών και επίπονων προπονήσεων ξεκινάμε τις επίσημες υποχρεώσεις μας, με ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι απέναντι σε μια αξιόλογη ομάδα, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει πετύχει κάποια εντυπωσιακά αποτελέσματα στην Ευρώπη.

Σεβόμαστε τους αντιπάλους μας αλλά χωρίς φόβο, με περίσσιο πάθος, θράσος και τακτική συνέπεια πρέπει να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας και να μείνουμε πειθαρχημένοι στο πλάνο μας.

Έχοντας περάσει πολύ δύσκολα τις τελευταίες μέρες, στην σκιά του θανάτου μιας σπουδαίας προσωπικότητας και ενός σπάνιου είδους ανθρώπου όπως ήταν η Λένα Πετράκη, περιμένουμε ένα γεμάτο γήπεδο να μας στηρίξουν με το δικό τους μοναδικό τρόπο, να τιμήσουμε την μνήμη της, και τα όσα προσέφερε για την ομάδα μας, και με όλες μας τις δυνάμεις να της αφιερώσουμε την νίκη»

Προπονητής στο Διομήδη Άργους είναι ο γνωστός Γιώργος Ζαραβίνας.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis