Home design
home design

Το 3ο Εργατικό Φεστιβάλ στο Ναύπλιο

Κάλεσμα σε συμμετοχή από το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αργολίδας

|

Χρόνος ανάγνωσης

2 λεπτά

|

0 Σχόλια στο Το 3ο Εργατικό Φεστιβάλ στο Ναύπλιο
Υψωμένη γροθιά

Στο 3ο Εργατικό Φεστιβάλ θα συμμετάσχει το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αργολίδας, έπειτα από κάλεσμα του Συνδικάτου Γάλακτος, Τροφίμων και Ποτών Αργολίδας – Κορινθίας. Το φεστιβάλ θα διεξαχθεί την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου στις 7 μ.μ., στην πλατεία Εθνοσυνελεύσεως στην Πρόνοια Ναυπλίου. Το σωματείο καλεί όλους τους εργαζομένους του κλάδου να συμμετάσχουν ενεργά και να συμπορευτούν με το σωματείο στους αγώνες του για τις διεκδικήσεις του κλάδου. Η ανακοίνωση του Σωματείου:

«Συνάδελφοι και συναδέλφισσες,

Το Σωματείο μας, ανταποκρινόμενο στο κάλεσμα του Συνδικάτου Γάλακτος Τροφίμων & Ποτών Αργολίδας – Κορινθίας, θα συμμετέχει ενεργά στο 3ο Εργατικό Φεστιβάλ, όπως και πέρυσι.

Το 3ο κατά σειρά  εργατικό αντάμωμα, θα γίνει την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου, στις 7μμ, στην πλατεία Εθνοσυνελεύσεως στην Πρόνοια Ναυπλίου.

Καλούμε σε συμμετοχή όλους τους εργαζόμενους  του κλάδου, τους συναδέλφους που δουλεύουν ήλιο με ήλιο για να τα βγάλουν πέρα, καθώς οι νέες ανατιμήσεις σε βασικά αγαθά και οι τιμές σε ρεύμα και καύσιμα έχουν γονατίσει τα λαϊκά νοικοκυριά.

Τους καλούμε άμεσα σε συμπόρευση και κινητοποίηση ώστε να γιγαντώσουμε την πάλη για την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών μας, ενάντια σε αυτούς που προσπαθούν να στερήσουν το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας.

Κόντρα στην ακρίβεια, τη λιτότητα και τον αυταρχισμό να στείλουμε το μήνυμα μας ότι θα απαιτήσουμε και θα κερδίσουμε ό,τι μας ανήκει.

Στηρίζουμε τον αγώνα των εργαζομένων στην ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ και εμπνεόμαστε από τους νικηφόρους αγώνες των εργαζομένων της COSCO, της ΛΑΡΚΟ, της e-food και άλλων χώρων δουλειάς, που αποτελούν φωτεινά και ελπιδοφόρα παραδείγματα του σήμερα, αποκαλύπτοντας την δύναμη μας!

Τη δύναμη που έχουν οι εργαζόμενοι όταν είναι οργανωμένοι, αποφασισμένοι να διεκδικήσουν το δίκιο τους, κλείνοντας τα αυτιά τους στις «σειρήνες» διάφορων καλοθελητών και όταν έχουν στο πλευρό τους την ταξική αλληλεγγύη, μπορούν να κερδίσουν!

Αλληλεγγύη στους απεργούς της ποτοποιίας ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ.

ΕΡΓΑΤΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΦΟΒΗΘΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ!

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ»

Σχόλια

coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis