home design 800x400
home design 1170Χ320

Κρανίδι: «Ημέρα μνήμης και τιμής των Ευεργετών και Δωρητών του Δήμου Ερμιονίδας»

Ετήσιο Μνημόσυνο στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Τιμίου Προδρόμου Κρανιδίου
Ημέρα μνήμης των Ευεργετών & Δωρητών του Δήμου Ερμιονίδας

Την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Τιμίου Προδρόμου Κρανιδίου, τελέστηκε το ετήσιο μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των Ευεργετών και Δωρητών του Δήμου Ερμιονίδας.

Η ημέρα μνήμης ευεργετών & δωρητών του Δήμου Ερμιονίδας καθιερώθηκε από την υπ’ αριθμόν 121/2021 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Στον Ιερό Ναό παρέστησαν, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Ερμιονίδας Ιωάννης Γεωργόπουλος, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ελένη Γκαμίλη, η Αντιδήμαρχος Αντωνία Αντωνοπούλου, οι Αντιδήμαρχοι Σπυρίδων Αντουλινάκης, Γεώργιος Πιτσάς και Δαμιανός Κουτούβαλης, ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ Αριστείδης Μπίμπας και Ανάργυρος Λάμπης,  ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Αθλητισμού & Περιβάλλοντος Γεώργιος Τσεγκής, ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου του Δήμου Ερμιονίδας Παναγιώτης Μέξης και η Δημοτική Σύμβουλος Βασιλική Πραχαλιά.

Το παρόν έδωσαν επίσης, η Αμαλία Ντούρα μέλος της Ομάδας Αλληλεγγύης του Δήμου Ερμιονίδας και η  Σούλα Παλυβού από το Λαογραφικό Μουσείο  Κρανιδίου καθώς και πλήθος συμπολιτών μας.

Ο Δήμος Ερμιονίδας μνημονεύει τους Ευεργέτες του Τόπου του για τη σπουδαία προσφορά τους. Οι άνθρωποι αυτοί κληροδότησαν περιουσίες και οικήματα προς όφελος των συμπατριωτών τους.  Είναι χρέος μας  να μνημονεύουμε το θεάρεστο έργο τους.

Μετά το τέλος της επιμνημόσυνης δέησης η Πρόεδρος του Δ.Σ., κα Ελένη Γκαμίλη, στη σύντομη ομιλία της αναφέρθηκε στη σπουδαιότητα  της έννοιας της  Ευεργεσίας καθώς  και στη σημαντικότητα της ενεργοποίησης και σύγχρονων Ευεργετών και Δωρητών.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis