home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Να τεθεί άμεσα  σε λειτουργία  το νέο αντλιοστάσιο του Αγ.  Αδριανού

Δυσκολεύονται οι αγρότες λόγω του μεγάλου κόστους και την ανεπάρκεια στην τροφοδότηση των δικτύων με νερό
Ανάβαλος

Το νέο αντλιοστάσιο του Αναβάλου στον Άγιο Αδριανό δεν έχει τεθεί σε λειτουργία λόγω γραφειοκρατικών προβλημάτων, που καθυστερούν την ηλεκτροδότηση του. Οι αγρότες αναγκάζονται να χρησιμοποιούν το παλιό αντλιοστάσιο,  που λειτουργεί από το 1978 με πολύ μεγάλο κόστος λειτουργίας και με ανεπάρκεια στην  τροφοδότηση των δικτύων με νερό.

Το έργο της κατασκευής του νέου αντλιοστασίου ξεκίνησε το 2010 και παραδόθηκε το 2015. Από τότε το αντλιοστάσιο δεν έχει τεθεί σε λειτουργία και έχει αρχίσει να παρουσιάζει φθορές στις εγκαταστάσεις του, από την μη λειτουργία αλλά και από βανδαλισμούς και κλοπές εξαρτημάτων.    

Ο Βουλευτής  Αργολίδας του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής Ανδρέας Πουλάς, επισκέφθηκε μαζί με τον Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. του Τ.Ο.Ε.Β. Αγ. Αδριανού – Ν. Ροεινού και δήλωσε μεταξύ άλλων ότι ‘’ είναι απαράδεκτο στην δύσκολη οικονομική συγκυρία που βιώνει ο αγροτικός κόσμος να μην μπορεί να τεθεί σε λειτουργία ένα έργο, που έχει ολοκληρωθεί εδώ και 7 χρόνια και που θα μειώσει άμεσα  το κόστος άρδευσης’’.

Η ενεργοποίηση του θα λύσει πολλά προβλήματα των αγροτών της περιοχής, τόσο  σε ποσότητα παρεχόμενου  νερού άρδευσης όσο και σε μείωση του κόστους της ηλεκτρικής ενέργειας.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis