home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΑυτοδιοίκησηFeatured

Επίδαυρος: 3 χρόνια δήμαρχος Χρόνης

Ευχές για την νέα χρονιά και απολογισμός των 3 χρόνων στην διοίκηση του Δήμου Επιδαύρου

Απολογισμός, ευχές και ευχαριστίες από τον δήμαρχο Επιδαύρου Τάσο Χρόνη. Με αφορμή την έναρξη του φθινοπώρου, σήμερα 1 Σεπτεμβρίου, που για πολλούς ταυτίζεται με νέους στόχους και όνειρα, ο δήμαρχος προέβη σε επετειακή δήλωση. Αναλογίζεται τα 3 χρόνια που εκτελεί χρέη δημάρχου και τονίζει πως όλα θα κριθούν στις 23/9.   

Αναλυτικά η δήλωση:

‘’1η Σεπτέμβρη! Η αρχή της νέας χρονιάς για πολλούς από εμάς, όχι ημερολογιακα βέβαια. Η αρχή για νέους στόχους,  νέα όνειρα αλλά και προετοιμασία. 3 χρόνια στη διοίκηση του Δήμου Επιδαύρου!

3 χρόνια με αγωνίες,  άγχος,  επίτευξη στόχων,  απογοήτευση πολλές φορές αλλά κυρίως προσπάθεια. Προσπάθεια για κάτι καλύτερο. Προσπάθεια για να τιμήσουμε την εντολή που πήραμε από τους δημότες μας.

Τα καταφέραμε; Θα δείξει… Σίγουρα όμως καταφέραμε να αισθανθούμε τη μέγιστη ευθύνη να διοικεις έναν τόσο ιστορικό και σημαντικό Δήμο. Σίγουρα καταφέραμε να σηκώσουμε ψηλά τον τόπο μας!

Να δημιουργήσουμε τις συνθήκες εκείνες ώστε να μπορούμε να πούμε ότι βάλαμε κ εμείς ένα λιθαράκι στον τόπο μας!

Έργα μικρά,  έργα μεγάλα, έργα καθημερινότητας. Λάθη αρκετά,  αλλά όλα με διάθεση επίλυσης!

Δεν αναφέρουμε τίποτε άλλο γιατί στις 23/9 θα πραγματοποιηθεί ο απολογισμός πεπραγμένων της δημοτικής αρχής και εκεί θα ακουστούν κ οι λεπτομέρειες. Ένα μόνο!

Αισθανόμαστε ευγνωμοσύνη προς όλους εσάς τους δημότες για τη δυνατότητα που μας δώσατε να διοικήσουμε τον Δήμο Επιδαύρου. Την βαριά αυτή ευθύνη δεν την σπαταλήσαμε. Δουλέψαμε και δουλεύουμε σκληρά σε πρωτόγνωρες συνθήκες και μας αποζημιώνει πάντα το αποτέλεσμα. Προσωπικά πέρα από τους δημότες, ένα μεγάλο μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συνεργάτες που ανέχονται την πίεση που τους δημιουργώ αυτά τα 3 χρόνια!

Σε αιρετούς,  υπαλλήλους και εξωτερικούς συνεργάτες. Μαζί τα καταφέρνουμε όλα. Συνεχίζουμε…’’

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button