home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΕκδηλώσειςΜεσσηνία

Καλαμάτα: Σήμερα η 8η Λευκή Νύχτα

Εορταστική διάθεση και πλούσιες εκδηλώσεις περιμένουν τους επισκέπτες της μεσσηνιακής πρωτεύουσας

Έτοιμη για την 8η Λευκή Νύχτα είναι η Καλαμάτα σήμερα, Σάββατο 27 Αυγούστου. Χιλιάδες επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν μια βραδιά με αγοραστικό, αλλά και ψυχαγωγικό ενδιαφέρον. Ο εμπορικός κόσμος της πόλης είναι έτοιμος για εκπτώσεις και προσφορές σε ένα πλήθος ποιοτικών προϊόντων, ενώ παράλληλα θα πραγματοποιηθούν διάφορες δράσεις και events σε όλο τον κεντρικό εμπορικό ιστό από τις 19.00 έως τις 02.00 τα ξημερώματα της Κυριακής.

Η κορύφωση των εκδηλώσεων θα πραγματοποιηθεί στις 21.00 στην κεντρική πλατεία της πόλης με συναυλία του Νίκου Πορτοκάλογλου. Η συναυλία έχει τον τίτλο «Ένα φως αναμμένο» και εντάσσεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Δήμου Καλαμάτας και της Κ.Ε. Φάρις για το Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2022. Τον Νίκο Πορτοκάλογλου θα συνοδεύσουν επί σκηνής η Βίκυ Καρατζόγλου, ο Βύρων Τσουράπης και οι “Ευγενείς Αλήτες”.

Τη διοργάνωση πραγματοποιεί ο Δήμος Καλαμάτας με τη συμμετοχή του Εμπορικού Συλλόγου της πόλης, της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών και Βιοτεχνικών Σωματείων Νομού Μεσσηνίας και του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας.

Για την διευκόλυνση όσων θελήσουν να επισκεφθούν την πόλη θα υπάρξουν έκτακτα δρομολόγια και ρυθμίσεις πάρκινγκ. Συγκεκριμένα από τα πάρκινγκ των καταστημάτων Lidl και Metro, που βρίσκονται στη Νέα Eίσοδο, θα πραγματοποιείται δωρεάν μεταφορά του κοινού με λεωφορεία του Αστικού ΚΤΕΛ, από τις 19:00 έως τις 2:00, από και προς το κέντρο της πόλης ανά 30 λεπτά. Επιπλέον, έκτακτα δρομολόγια θα γίνουν από το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Μεσσηνίας από και προς Καλαμάτα. Αναλυτικά:

  • Από Μελιγαλά προς Καλαμάτα: 18:00
  • Από Αρφαρά προς Καλαμάτα: 18:15
  • Από Άρι προς Καλαμάτα 18:30
  • Από Μεσσήνη προς Καλαμάτα: 18:30 – 20:30 – 22:45
  • Από Καλαμάτα προς Άρι – Αρφαρά – Μελιγαλά: 01:30
  • Από Καλαμάτα προς Μεσσήνη: 22:15 – 01:30

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button