home design 800x400
home design 1170Χ320

Βροχή εκατομμυρίων για έργα στην Ερμιονίδα

Τι είπαν ο Γιάννης Γεωργόπουλος με τον Στέλιο Πέτσα και τον Δημήτρη Παπαγιαννίδη για θέματα που αφορούν το δήμο Ερμιονίδας.

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο Βροχή εκατομμυρίων για έργα στην Ερμιονίδα
Γεωργόπουλος Πέτσας

Βροχή εκατομμυρίων για έργα στην Ερμιονίδα μέσω του «Αντώνης Τρίτσης» βάζουν την περιοχή σε αναπτυξιακή τροχιά. Όπως έγινε γνωστό, πραγματοποιήθηκε χτες, Τετάρτη 24 Αυγούστου στην Αθήνα, η προγραμματισμένη συνάντηση του Δημάρχου Ερμιονίδας, Γιάννη Γεωργόπουλου με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών για θέματα της Αυτοδιοίκησης, Στέλιο Πέτσα.

Στη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν διεξοδικά τρέχοντα ζητήματα, θέματα και προβλήματα που απασχολούν τον Δήμο Ερμιονίδας και δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στη χρηματοδότηση έργων και προγραμμάτων.

Εγκρίσεις έργων στο «Αντώνης Τρίτσης»

Μετά την έγκριση δύο έργων του Δήμου Ερμιονίδας στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» του Υπουργείου Εσωτερικών, προϋπολογισμού 3.000.000,00€ και 2.500.000,00€, αναμένεται μέσα στον επόμενο μήνα και η σχετική ανακοίνωση έγκρισης ενός ακόμη σημαντικού έργου για την Αγροτική οδοποιία, προϋπολογισμού 3.677.400,00€.

Ο Δήμαρχος Ερμιονίδας εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του προς τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών, Στέλιο Πέτσα για την υλοποίηση της εν λόγω συνάντησης καθώς και για την αρμονική συνεργασία σε ότι αφορά τα  θέματα του Δήμου.

«Η συνάντηση υπήρξε καταλυτική και καθοριστική για την αναπτυξιακή προοπτική του Δήμου μας, μέσω των προσφερόμενων χρηματοδοτικών προγραμμάτων», επισημαίνει ο δήμαρχος Ερμιονίδας.

Υποσχέσεις για τον Ανάβαλο

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Γιάννη Γεωργόπουλου με τον Γενικό Γραμματέα Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Δημήτρη Παπαγιαννίδη. Στην συνάντηση τέθηκε προς συζήτηση μεταξύ άλλων το φλέγον για το Δήμο θέμα του Ανάβαλου, για το οποίο δόθηκαν εκ νέου υποσχέσεις για την υλοποίησή του.

Γεωργόπουλος Πέτσας

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis