home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΕκδηλώσεις

Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας στην Ερμιονίδα (Πρόγραμμα)

Ποιες εκδηλώσεις και δράσεις διοργανώνει ο δήμος Ερμιονίδας 17-22 Σεπτεμβρίου

Ο Δήμος Ερμιονίδας διοργανώνει εκδηλώσεις για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας (European Mobility Week), η οποία είναι από 16 έως 22 Σεπτεμβρίου.

Το Πρόγραμμα

17 Σεπτεμβρίου

Ο Γυμναστικός Αθλητικός Σύλλογος Ερμιονίδας «ΔΡΥΟΠΕΣ» με τη δράση του «ΤΡΕΧΩ & ΠΗΔΑΩ & ΡΙΧΝΩ …. με ασφάλεια» απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας από 4 έως 17 ετών και στόχο έχει την επανασύνδεσή τους μετά από αρκετούς μήνες απομόνωσης και περιορισμών λόγω COVID-19 για να παίξουν, να διασκεδάσουν και να μάθουν. Θα μετακινηθούν με ασφάλεια από την πλατεία της πόλης τους στο δημοτικό αθλητικό χώρο της, όπου θα συνδυάσουν παραδοσιακά παιχνίδια της γειτονιάς με αθλήματα του στίβου, για να ανακαλύψουν και να συνειδητοποιήσουν ότι η κίνηση, ο αθλητισμός, το περιβάλλον κ.α. αποτελούν καθημερινότητά τους. Πλατεία Ρέπουλη & Προπονητικό Αθλητικό Κέντρο Κρανιδίου. ΩΡΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: 08:45 – 11:15.

18 Σεπτεμβρίου

Η περιοδική έκδοση ERmionida MAGazine επισκέπτεται στις 17:00 την Φάρμα της Γιαγιάς στο Κρανίδι και απολαμβάνει μέσα από μια πεζοπορία τη γνωριμία με τα ζώα αλλά και την τέχνη της μαγειρικής.

…LET’S FARM….

19 Σεπτεμβρίου

«ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΜΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΟΥ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ»

Οι μαθητές/τριες του ΚΔΑΠ Ερμιονίδας – παράρτημα Κρανιδίου θα ενημερωθούν για τους εναλλακτικούς τρόπους μετακίνησης (ποδήλατο, πατίνι, με τα πόδια κ.α.) μέσω προβολών και παρουσιάσεων βίντεο, αλλά και συζητήσεων το διάστημα 19 έως 22 Σεπτεμβρίου 2022 κατά τις ώρες του ημερήσιου ωρολόγιου προγράμματος τους (16:00 -20:00).

Επίσης, θα κατασκευάσουν μία μεγάλη ομαδική κατασκευή ενός ποδηλάτου (σε χαρτόνι με σχεδίαση και χρήση πινέλων), καθώς και πλήθος ζωγραφιών και χειροτεχνείων που εντάσσονται στο θέμα αυτό.

20 Σεπτεμβρίου

ΑΜΕΑ

21 Σεπτεμβρίου

Μουσικές εκδηλώσεις

22 Σεπτεμβρίου

Περιηγήσεις σε μνημεία-αρχαιολογικούς χώρους

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button