home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Σπαρτιατικά προϊόντα στην εμποροπανήγυρη του Μυστρά

Παραδοσιακή γουρουνοπούλα και λουκουμάδες, υπό το άγρυπνο βλέμμα της Καστροπολιτείας του Μυστρά.
Μυστράς

Σπαρτιατικά προϊόντα θα βρουν όσοι παραβρεθούν στην εμποροπανήγυρη του Μυστρά από τις 27 Αυγούστου, μέχρι τις 2 Σεπτέμβρη.

Το Δίκτυο Ανάπτυξης και Συνεργασίας των Δήμων Σπάρτης και Ευρώτα έχει ήδη καλέσει τους παραγωγούς να προβάλλουν τα Λακωνικά προϊόντα τους, στο περίπτερο που έχει παραχωρήσει.

Στόχος είναι η γνωστοποίηση των εξαιρετικών προϊόντων της περιοχής και η δημιουργία προϋποθέσεων πωλήσεων, για όλες τις επιχειρήσεις της Λακωνίας.

Επιστρέφει η εμποροπανήγυρη Μυστρά

Η εμποροπανήγυρη του Μυστρά επιστρέφει μετά από δύο χρόνια απουσίας λόγω των περιοριστικών μέτρων covid, και ανοίγει τις πύλες της, για να υποδεχθεί θερμά τους χιλιάδες επισκέπτες, που συρρέουν κάθε χρόνο.

Η ιστορία της εμποροπανήγυρης ξεκινά στις αρχές της δεκαετίας του 1950, οπότε λειτουργούσε ως ζωοπανήγυρη και πραγματοποιείται στην μνήμη του Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου.

Δεκάδες έμποροι και μικροπωλητές, πιστοί στο καθιερωμένο ραντεβού των παραγωγών, των εμπόρων, του πολιτισμού και της παράδοσης, δίνουν τη δυνατότητα στους επισκέπτες, να αγοράσουν τα προϊόντα τους, να γευτούν την παραδοσιακή γουρουνοπούλα, τους λουκουμάδες και να διασκεδάσουν με τα παιχνίδια, υπό το άγρυπνο βλέμμα της Καστροπολιτείας του Μυστρά.

Επιπλέον φέτος, σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν, για πρώτη φορά, πολιτιστικές εκδηλώσεις και μουσικές βραδιές, σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Πελοποννήσου, ενώ για πρώτη φορά θα φιλοξενηθεί και η έκθεση τοπικών Σπαρτιατικών και Λακωνικών προϊόντων.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis