Σημαντική είδηση:
16.07.2026 | 22:37
Βήμα αναβάθμισης για το ελαιόλαδο Επιδαύρου

Άρης Μουγκοπέτρος: Δάκρυα στην πρώτη εμφάνιση μετά τον ακρωτηριασμό

Ο κλαρινίστας εμφανίστηκε στην Ηλιούπολη, στο πανηγύρι των απανταχού Αρμεναίων Κυπαρισσίας, έναν χρόνο μετά τον τραυματισμό που του στοίχισε δύο δάχτυλα. Δείτε βίντεο.
Άρης Μουγκοπέτρος

Ο Άρης Μουγκοπέτρος ανέβηκε ξανά σε σκηνή το βράδυ της Παρασκευής, στην Ηλιούπολη, σε μια εμφάνιση που σηματοδοτεί την επιστροφή του στο κλαρίνο έναν χρόνο και κάτι μετά το ατύχημα που παραλίγο να τερματίσει την καριέρα του. Ο γνωστός δεξιοτέχνης βρέθηκε ως τιμώμενο πρόσωπο στο πανηγύρι του Εξωραϊστικού και Πολιτιστικού Συλλόγου των απανταχού Αρμεναίων Κυπαρισσίας Μεσσηνίας, στη Γιορτή Γουρουνοπούλας, που φιλοξενήθηκε στο 1ο ΕΠΑΛ Ηλιούπολης. Χιλιάδες άνθρωποι κατέκλυσαν τον χώρο για να τον υποδεχθούν, με τον ίδιο να μη συγκρατεί τη συγκίνησή του μπροστά στο κοινό.

Το ατύχημα που άλλαξε τα πάντα είχε συμβεί στις 21 Απριλίου 2025, όταν ο μουσικός τραυματίστηκε σοβαρά στο χέρι από έκρηξη κροτίδας. Η έκρηξη του κόστισε δύο δάχτυλα, ανάγκασε τον καλλιτέχνη να μείνει μακριά από τη δουλειά που αγαπά και τον οδήγησε σε μακρά περίοδο αποκατάστασης, με πολλαπλές χειρουργικές επεμβάσεις.

Ο δρόμος της επιστροφής

Η πορεία προς τη σκηνή δεν ήταν γραμμική. Ο μουσικός είχε μιλήσει δημόσια για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, τόσο σωματικές όσο και προσωπικές, καθώς η ανάρρωσή του συνέπεσε με μια περίοδο έντονων προκλήσεων στην οικογενειακή του ζωή. Παρά ταύτα, η επιστροφή στο κλαρίνο παρέμεινε σταθερός στόχος από τις πρώτες κιόλας μέρες της νοσηλείας του.

Διαφήμιση

Ήδη από τον περασμένο Μάιο είχε δοκιμάσει να παίξει ξανά μπροστά σε κοινό, χρησιμοποιώντας τα εναπομείναντα δάχτυλά του με τη βοήθεια ειδικής προσαρμογής στο όργανο. Η εμφάνιση στην Ηλιούπολη αποτέλεσε όμως τη μεγαλύτερη και πλέον επίσημη στιγμή αυτής της επανόδου, καθώς επρόκειτο για την πρώτη του συναυλιακή παρουσία στην Αθήνα μετά το συμβάν.

Πλήθος κόσμου στο πανηγύρι της Ηλιούπολης

Η εκδήλωση των απανταχού Αρμεναίων Κυπαρισσίας συγκέντρωσε χιλιάδες θεατές, οι οποίοι απόλαυσαν παραδοσιακά εδέσματα, με τη γουρουνοπούλα και τα σουβλάκια να πρωταγωνιστούν στο τραπέζι. Ο ίδιος ο μουσικός είχε εκφράσει, λίγες ώρες πριν ανέβει στη σκηνή, την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση του κόσμου, αναφέροντας πως η συγκεκριμένη βραδιά αποτελούσε την πρώτη του εμφάνιση στην πρωτεύουσα μετά όσα βίωσε.

Διαφήμιση

Η υποδοχή που του επεφύλαξε το κοινό ήταν θερμή, με παρατεταμένο χειροκρότημα τη στιγμή που εμφανίστηκε στη σκηνή. Ο καλλιτέχνης δεν κατάφερε να συγκρατήσει τη συγκίνησή του, σε μια βραδιά που ο ίδιος περιέγραψε ως ιδιαίτερη στιγμή της πορείας του.

Δείτε τις τελευταίες ειδήσεις εδώ

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

newsletter banner anagnostis