home design 800x400
home design 1170Χ320

Νέα Επίδαυρος: Οργή για το βασανισμό σκύλου – Πόνος και κλάμα για τον Patrick (Εικόνες – βίντεο)

Κάποιος φέρεται να του πέταξε βραστό νερό με αποτέλεσμα το ζώο να υποστεί ισχυρό σοκ και πόνους – Τα κλάματα του σκύλου τα άκουσαν περίοικοι
Σκύλος Νέα Επίδαυρος

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια του Patrick, ενός αδέσποτου σκύλου στη Νέα Επίδαυρο, ο οποίος φαίνεται πως ενόχλησε τόσο πολύ κάποιον άγνωστο ώστε να το βασανίσει, πετώντας του πιθανότατα βραστό νερό όταν δεν υπήρχε κόσμος κοντά, με αποτέλεσμα το ζώο να υποστεί ισχυρό σοκ και πόνο. Το περιστατικό αυτό προκάλεσε την οργή φιλόζωων, που κάνουν λόγο για «εγκληματική ενέργεια».

Όταν περίοικος πήγε στο σημείο, είδε το σκυλί να πονά και να κουνά την ουρά του. Σύμφωνα με όσα αναφέρει, τα κλάματα του ζώου τα άκουσαν άνθρωποι που μένουν στην περιοχή.

Σκύλος Νέα Επίδαυρος (1)
Φώτο: fb (Ectoras Likakis)

Ειδοποιήθηκε η αστυνομία, έγινε καταγγελία και καταγραφή του συμβάντος, για το οποίο θα επιληφθεί εισαγγελέας.

Αναζητείται οικογένεια για τον Patrick

Το σκυλί ζει ως αδέσποτο στην περιοχή και οι φιλόζωοι έχουν προσπαθήσει αρκετές φορές να του βρουν οικογένεια, χωρίς κάποιο αποτέλεσμα μέχρι τώρα.

Το ζώο φαίνεται άκακο και έχει πολύ καλή σχέση με τα παιδιά, όπως μπορεί να διαπιστώσει κάποιος και από τις φωτογραφίες.

Σκύλος Νέα Επίδαυρος (2)
Φώτο: fb (Ectoras Likakis)

Απομακρύνθηκε από το χωριό

Όπως καταγγέλλουν φιλόζωοι, στην περιοχή δεν υπάρχει καμία ουσιαστική μέριμνα για αδέσποτα και ο καθένας νομίζει πως μπορεί να εγκληματεί σε βάρος τους και να μένει στο απυρόβλητο, παρά το γεγονός πως ο νόμος είναι πλέον πολύ αυστηρός, όπως διαβεβαίωσαν τους φιλόζωους οι ένστολοι από το Αστυνομικό Τμήμα Επιδαύρου.

Ο σκύλος απομακρύνθηκε από το χωριό και μεταφέρθηκε σε ασφαλές σημείο, καθώς υπάρχει φόβος πως τέτοιες ενέργειες μπορεί να επαναληφθούν τη στιγμή που για κάποιους στη Νέα Επίδαυρο μοιάζει να είναι ανεπιθύμητος.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis