home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΕργασίαΥγείαFeatured

Η τακτική των νέων προκηρύξεων μπορεί να καλύψει με γιατρούς τα νοσοκομεία σε Άργος και Ναύπλιο

Την ικανοποίησή του για τις προκηρύξεις νέων θέσεων νοσοκομειακών ιατρών ΕΣΥ εκφράζει ο Ιατρικός Σύλλογος Αργολίδας.

Την αισιοδοξία του πως θα καλυφθούν οι θέσεις γιατρών που προκηρύχθηκαν για τις νοσηλευτικές μονάδες Άργους και Ναυπλίου του Γενικού Νοσοκομείου Αργολίδας, εκφράζει ο Ιατρικός Σύλλογος Αργολίδας δια του προέδρου του Κώστα Κατσαρού και του Γενικού Γραμματέα Γιώργου Δωροβίνη.

Στην ανακοίνωσή του ο ΙΣΑ χαρακτηρίζει τις προκηρύξεις «σωστά δομημένες», με βάση τις υποδείξεις του.

Μένει να δούμε αν αυτές θα φέρουν το προσδοκώμενο αποτέλεσμα ή αν θα αποβούν πάλι άγονες για κάποιες συγκεκριμένες ειδικότητες τις οποίες στερούνται τα δύο νοσοκομεία.

Ο ΙΣΑ για τις προκηρύξεις

Όπως σημειώνει ο Ιατρικός Σύλλογος Αργολίδας:

«Ο Ιατρικός Σύλλογος Αργολίδας εκφράζει την ικανοποίησή του για τις σωστά δομημένες προκηρύξεις νέων θέσεων Νοσοκομειακών Ιατρών ΕΣΥ, που αναρτήθηκαν πρόσφατα για τη Νοσηλευτική Μονάδα Άργους και τη Νοσηλευτική Μονάδα Ναυπλίου, καθόσον σε αυτές υιοθετήθηκε η τακτική την οποία είχαμε εισηγηθεί εγγράφως αλλά και επισημάνει στις συναντήσεις μας με την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας και την 6η ΥΠΕ.

Ειδικότερα, η τακτική αυτή περιλαμβάνει την ταυτόχρονη προκήρυξη περισσότερων θέσεων της ίδιας ειδικότητας ή/και παραπλήσιων ειδικοτήτων, ώστε οι εν λόγω προκηρύξεις να έχουν μεγαλύτερη πιθανότητα κάλυψης και να μην καταστούν άγονες (όπως στο παρελθόν), καλύπτοντας τις υπάρχουσες ανάγκες.

Ελπίζουμε ο ήδη επιτυχημένος συντονισμός όλων των εμπλεκομένων φορέων να συνεχιστεί, ώστε οι νέες αυτές θέσεις -που σημειωτέον απευθύνονται σε συναδέλφους όλης της Επικράτειας και όχι μόνο της Αργολίδας ή των όμορων περιοχών- να καλυφθούν και με αυτόν τον τρόπο να βελτιωθεί το επίπεδο υπηρεσιών στις δύο Νοσηλευτικές Μονάδες της περιοχής μας, που αποτελεί πάγιο στόχο του Ιατρικού Συλλόγου Αργολίδας προς όφελος της Δημόσιας Υγείας».

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button