home design 800x400
home design 1170Χ320

Η τακτική των νέων προκηρύξεων μπορεί να καλύψει με γιατρούς τα νοσοκομεία σε Άργος και Ναύπλιο

Την ικανοποίησή του για τις προκηρύξεις νέων θέσεων νοσοκομειακών ιατρών ΕΣΥ εκφράζει ο Ιατρικός Σύλλογος Αργολίδας.
Προκήρυξη για 7 νέους γιατρούς στο νοσοκομείο Ναυπλίου

Την αισιοδοξία του πως θα καλυφθούν οι θέσεις γιατρών που προκηρύχθηκαν για τις νοσηλευτικές μονάδες Άργους και Ναυπλίου του Γενικού Νοσοκομείου Αργολίδας, εκφράζει ο Ιατρικός Σύλλογος Αργολίδας δια του προέδρου του Κώστα Κατσαρού και του Γενικού Γραμματέα Γιώργου Δωροβίνη.

Στην ανακοίνωσή του ο ΙΣΑ χαρακτηρίζει τις προκηρύξεις «σωστά δομημένες», με βάση τις υποδείξεις του.

Μένει να δούμε αν αυτές θα φέρουν το προσδοκώμενο αποτέλεσμα ή αν θα αποβούν πάλι άγονες για κάποιες συγκεκριμένες ειδικότητες τις οποίες στερούνται τα δύο νοσοκομεία.

Ο ΙΣΑ για τις προκηρύξεις

Όπως σημειώνει ο Ιατρικός Σύλλογος Αργολίδας:

«Ο Ιατρικός Σύλλογος Αργολίδας εκφράζει την ικανοποίησή του για τις σωστά δομημένες προκηρύξεις νέων θέσεων Νοσοκομειακών Ιατρών ΕΣΥ, που αναρτήθηκαν πρόσφατα για τη Νοσηλευτική Μονάδα Άργους και τη Νοσηλευτική Μονάδα Ναυπλίου, καθόσον σε αυτές υιοθετήθηκε η τακτική την οποία είχαμε εισηγηθεί εγγράφως αλλά και επισημάνει στις συναντήσεις μας με την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας και την 6η ΥΠΕ.

Ειδικότερα, η τακτική αυτή περιλαμβάνει την ταυτόχρονη προκήρυξη περισσότερων θέσεων της ίδιας ειδικότητας ή/και παραπλήσιων ειδικοτήτων, ώστε οι εν λόγω προκηρύξεις να έχουν μεγαλύτερη πιθανότητα κάλυψης και να μην καταστούν άγονες (όπως στο παρελθόν), καλύπτοντας τις υπάρχουσες ανάγκες.

Ελπίζουμε ο ήδη επιτυχημένος συντονισμός όλων των εμπλεκομένων φορέων να συνεχιστεί, ώστε οι νέες αυτές θέσεις -που σημειωτέον απευθύνονται σε συναδέλφους όλης της Επικράτειας και όχι μόνο της Αργολίδας ή των όμορων περιοχών- να καλυφθούν και με αυτόν τον τρόπο να βελτιωθεί το επίπεδο υπηρεσιών στις δύο Νοσηλευτικές Μονάδες της περιοχής μας, που αποτελεί πάγιο στόχο του Ιατρικού Συλλόγου Αργολίδας προς όφελος της Δημόσιας Υγείας».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis