home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΡεπορτάζΑρκαδία

Στις φυλακές Τρίπολης ο 27χρονος Χανιώτης

Κατηγορείται για τον βιασμό 19χρονης κοπέλας στα Φαλάσαρνα

Μετά την απόφαση προφυλάκισής του ο 27χρονος Χανιώτης επιχειρηματίας ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό πριν από μια εβδομάδα 19χρονης κοπέλας στα Φαλάσαρνα μεταφέρθηκε στην Τρίπολη αφού μια προσωρινή κράτησή του στα Χανιά, θα είχε μεγάλο ρίσκο, καθώς συχνά σε περιπτώσεις υποθέσεων που κρίνονται σημαντικές από τις αρχές και έχουν μεγάλες κοινωνικές προεκτάσεις, οι κατηγορούμενοι μεταφέρονται σε απομακρυσμένα από τον τόπο του εγκλήματος καταστήματα κράτησης.

Και στο παρελθόν και σε αντίστοιχες περιπτώσεις εγκλημάτων που είχαν διαπραχθεί στην Κρήτη, υπήρξε μεταφορά των κρατουμένων εκτός νησιού, καθώς αυτό θεωρείται πιο ασφαλές.

Την Παρασκευή, ο 27χρονος είχε απολογηθεί στον ανακριτή, ενώ η μεταφορά του από και προς τα δικαστήρια είχε γίνει υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας. Ο καταγγελλόμενος βιασμός σημειώθηκε τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας, στη διάρκεια ενός πάρτι στα Φαλάσαρνα. Η 19χρονη γυναίκα είχε εντοπιστεί στην παραλία κάτω από beach bar και μεταφέρθηκε από συγγενείς της σε πολύ άσχημη κατάσταση στο Κέντρο Υγείας της περιοχής.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button