home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ναύπλιο: Πώς σώθηκε η 33χρονη στο «Νεράκι» – Η επιχείρηση του λιμενικού και η μεταφορά στο λιμάνι

Τι λέει το λιμενικό σώμα για το συμβάν με την κολυμβήτρια

Σώα και ασφαλής είναι η 33χρονη κολυμβήτρια η οποία εντοπίστηκε ανήμπορη να προσεγγίσει τη ξηρά χθες το απόγευμα στη θέση «Νεράκι», στο Ναύπλιο. Λιμενικό και ιδιώτες έστησαν επιχείρηση για τη διάσωση της γυναίκας η οποία ήταν απόλυτα επιτυχημένη.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το λιμεναρχείο Ναυπλίου, τις απογευματινές ώρες της Τρίτης 26 Ιουλίου, η Λιμενική Αρχή Ναυπλίου ενημερώθηκε για τον εντοπισμό λουόμενης στην περιοχή “Νεράκι” του Ναυπλίου, η οποία δεν μπορούσε να προσεγγίσει στην ξηρά.

Άμεσα τέθηκε σε εφαρμογή το σχέδιο έκτακτης ανάγκης και ενημερώθηκαν για την παροχή συνδρομής οι επαγγελματίες της περιοχής, η Πυροσβεστική Υπηρεσία, το ΕΚΑΒ, ενώ στην περιοχή έσπευσαν περιπολικό σκάφος του Λιμενικού Σώματος και το Ε/Π σκάφος «ΑΙΝ», στο οποίο επέβαινε ναυαγοσώστης.

Η 33χρονη εντοπίστηκε σε δύσβατη παραλία και με τη συνδρομή του ναυαγοσώστη περισυνελέχθηκε από το περιπολικό του Λιμενικού και μεταφέρθηκε στο λιμάνι του Ναυπλίου και από εκεί με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Ναυπλίου για παροχή ιατρικής βοήθειας.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis