home design 800x400
home design 1170Χ320

Ναύπλιο: Στις 7 Αυγούστου τελικά η συναυλία του Δημήτρη Μπάση που ματαιώθηκε

Ισχύουν κανονικά για τη νέα ημερομηνία τα εισιτήρια που είχαν προμηθευθεί οι θεατές
Δημήτρης Μπάσης

Στις 7 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί τελικά στο Δημοτικό Στάδιο Ναυπλίου η συναυλία του Δημήτρη Μπάση, που είχε προγραμματισθεί για το Σάββατο 23 Ιουλίου αλλά τελικά ματαιώθηκε λόγω προβλήματος στην κονσόλα ήχου, που ανέκυψε κατά τη διάρκεια της πρόβας.

Το τεχνικό πρόβλημα ανακοινώθηκε από την εταιρεία ενώ από την πλευρά της η Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ναυπλίου-Ερμιονίδας, που διοργανώνει τη συναυλία, δήλωσε:

“Λυπούμεθα που οι πολίτες της περιοχής μας ταλαιπωρήθηκαν από το αναπάντεχο αυτό τεχνικό πρόβλημα της εταιρείας. Ελπίζουμε ότι το πολιτιστικό αυτό γεγονός θα υλοποιηθεί χωρίς προβλήματα στις 7 Αυγούστου και θα απολαύσουμε όλοι τον εξαιρετικό τραγουδιστή Δημήτρη Μπάση, ο οποίος όπως μας υποσχέθηκε και δημόσια με ανακοίνωση του ότι θα καταβάλει κάθε προσπάθεια για να μας αποζημιώσει αναλόγως.
Την ημέρα της ματαίωσης της συναυλίας ο Δημήτρης Μπάσης απευθυνόμενος στο κοινό που έμεινε με το εισιτήριο στο χέρι, ανέφερε:

“Σεβόμενος όλους εσάς που με ακολουθείτε σε κάθε μου καλλιτεχνικό βήμα, πήραμε την απόφαση με τους συνεργάτες μου να αναβάλλουμε τη σημερινή μας συναυλία στο Ναύπλιο λόγω σοβαρού τεχνικού προβλήματος.
Δυστυχώς, δεν κατέστη δυνατή η άμεση επίλυσή του, γεγονός που θα είχε άμεση επίπτωση στο άρτιο καλλιτεχνικό αποτέλεσμα της συναυλίας μας.
Είμαστε σε συνεννόηση για την εύρεση νέας ημερομηνίας, για να απολαύσουμε από κοινού και με τις σωστές συνθήκες τη συναυλία. Εις το επανιδείν!

Όπως φαίνεται η ημερομηνία βρέθηκε και συμφωνήθηκε και η συναυλία του Δημήτρη Μπάση θα πραγματοποιηθεί τελικά την Κυριακή 7 Αυγούστου, στις 9 το βράδυ, στο ΔΑΚ Ναυπλίου και θα ισχύουν κανονικά τα εισιτήρια που είχαν προμηθευθεί οι θεατές για τη συναυλία που δεν πραγματοποιήθηκε για λόγους ανωτέρας βίας.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis