home design 800x400
home design 1170Χ320

Προσοχή στο Άργος: Μην ανοίγετε την πόρτα σας σε αγνώστους – Αποκλειστικές εικόνες

Σκουρόχρωμος άνδρας προσποιείται τον υπάλληλο τηλεφωνικής εταιρίας για να μπει σπίτι σας

Με το κόλπο του υπαλλήλου τηλεφωνικής εταιρίας για την βελτίωση της σύνδεσής σας και τη σύνδεση με οπτικές ίνες, προσπαθούν στο Άργος, είτε να αποσπάσουν στοιχεία του σπιτιού (πόσοι μένουν ηλικίες κλπ), είτε να σας πείσει να του ανοίξετε την πόρτα για να κάνει δήθεν μετρήσεις, καταγράφοντας τι αξίας αντικείμενα μπορείτε να έχετε.

Χθες ένας σκουρόχρωμος νεαρός με πολύ κοντά μαλλιά, ξυρισμένος, με γκρίζο παντελόνι και μπλε πουκάμισο, μιλώντας πολύ καλά ελληνικά, επισκέφτηκε πολλά σπίτια στην περιοχή του Άργους ζητώντας αρχικά να του ανοίξουν να κάνει μετρήσεις για αναβάθμιση.

Φυσικά πέρα από κάποια έγραφα, συμβόλαια με δήθεν τηλεφωνικής εταιρίας και μια κακοφτιαγμένη κρεμαστή ταυτότητα, δεν κατείχε κανένα άλλο στοιχείο επιβεβαίωσης ότι εκπροσωπεί εταιρία κινητής τηλεφωνίας.

Ήδη έχει ενημερωθεί η αστυνομία στο Άργος, σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής. Μάλιστα όταν του είπαν πως έχουν ενημερώσει το «100» κατά την διάρκεια επίσκεψής του σε σπίτι, έφυγε τρέχοντας προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ο anagnostis.org επικοινώνησε με την συγκεκριμένη εταιρία στο Άργος και μας είπαν πως δεν υπάρχει αυτή την στιγμή καμιά τέτοιου είδους καμπάνια και να είμαστε προσεκτικοί σε τέτοιου είδους περιπτώσεις.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis