home design 800x400
home design 1170Χ320

Ναύπλιο: Αντεπίθεση Αναγνωσταρά σε Καχριμάνη για το θέμα της παραίτησης από το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΝ

Π. Αναγνωσταράς: “Εσείς θα παραιτηθείτε κύριε Καχριμάνη;”
ΔΕΥΑΝ (Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Ναυπλίου)

Σε αντεπίθεση κατά του προέδρου της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Ναυπλίου, Γιώργου Καχριμάνη, πέρασε την Τετάρτη 13 Ιουλίου ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Ναύπλιο Πρωτεύουσα Ξανά”, Παναγιώτης Αναγνωσταράς, μετά την ανακοίνωση της ΔΕΥΑΝ, με την οποία ζητείτο η παραίτησή του από το Δ.Σ. της Επιχείρησης, λόγω διασποράς ψευδών ειδήσεων στις τελευταίες δημοτικές εκλογές , σχετικά με την ποιότητα του νερού στην Αγία Τριάδα.

Να υπενθυμίσουμε ότι την παραίτηση του κ. Αναγνωσταρά από το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΝ ζήτησε με ανακοίνωσή της και η παράταξη “Ναύπλιο-Επόμενη Μέρα” του δημάρχου Δημήτρη Κωστούρου.

Στη σημερινή του ανακοίνωση, ο Παναγιώτης Αναγνωσταράς μιλά για λανθασμένη πληροφόρηση που είχε σχετικά με το θέμα της καταλληλότητας του νερού στην Αγία Τριάδα, γεγονός που αναγνωρίζει, και αντεπιτίθεται στο νυν πρόεδρο της ΔΕΥΑΝ ερωτώντας τον αν εκείνος “προτίθεται να παραιτηθεί” εξ αιτίας της εκτόξευσης επί προεδρίας του, όπως ισχυρίζεται ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δήμο, των χρεών της Επιχείρησης.

Αναγνωσταράς
Φωτό: Π. Αναγνωσταράς

Η ανακοίνωση Αναγνωσταρά

Στην ανακοίνωσή του ο Παναγιώτης Αναγνωσταράς αναφέρει:

“Με αφορμή ένα ατυχές συμβάν, πριν τις εκλογές του 2019, αποτέλεσμα λανθασμένης πληροφόρησης μου και μη διάκρισης μεταξύ Ανυφίου, που πράγματι υπήρχε πρόβλημα στην καταλληλόλητα του πόσιμου νερού, σύμφωνα με μετρήσεις του ΠΑΚΟΕ, το Δ.Σ της ΔΕΥΑΝ και κατ’ ουσία ο Πρόεδρος της κος Καχριμάνης με καλεί να παραιτηθώ από μέλος του ΔΣ της ΔΕΥΑΝ.

Απαντώ λοιπόν: Δεν αρνήθηκα πότε τα λάθη μου κ δεν κρύφτηκα ποτέ! Πάντα αναλάμβανα τις ευθύνες μου σε όσα έλεγα κ έκανα. Σαν δημότης, σαν Δήμαρχος κ σαν επαγγελματίας! Έτσι κ τώρα σε
προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο αυτό έκανα!
Ερωτώ λοιπόν με την σειρά μου εσάς κύριε Καχριμάνη και τα μέλη της πλειοψηφίας του ΔΣ της ΔΕΥΑΝ: Πως δέχεστε να στέκεστε στο τιμόνι της ΔΕΥΑΝ όταν επί Προεδρίας σας τα χρέη της επιχείρησης εκτινάχθηκαν!

Επί Λυκομήτρου, Προέδρου της ΔΕΥΑΝ, μετά την παραίτηση μου και επί Δημαρχίας Κωστούρου, το
χρέος προς την ΔΕΥΑΡ Άργους Μυκηνών εκτινάχθηκε από τις 280.000€ περίπου στο 1.000.000€!!!

Το χρέος στην ΔΕΗ έφτασε τα 6.000.000€ επί Προεδρίας σας κύριε Καχριμάνη!!!! Και είχατε κ το θράσος σε προηγούμενο ΔΣ που συζητήσαμε το χρέος της ΔΕΥΑΝ προς το Άργος να μου απαντήσετε ότι η ΔΕΥΑΡΜ έστελνε τιμολόγια του κοινού βιολογικού καθαρισμού τα άφηναν στα γραφεία της ΔΕΥΑΝ και έφευγαν!

Νερό ΔΕΥΑ Καχριμάνης 1

Και θυμηθήκατε να τα αμφισβητήσετε με αυτόν τον γελοίο τρόπο όταν σας ήρθε η διαταγή πληρωμής! Δηλαδή μας είπατε ότι όποιος ήθελε έμπαινε στη ΔΕΥΑΝ άφηνε τιμολόγια και έφευγε.

Εύγε σας Κύριε Καχριμάνη! Και είστε και λογιστής και Πρόεδρος μιας επιχείρησης που χρωστάει πάνω από 17.000.000€!!!!!! Και μένετε εκεί και υπογράφετε και μας κάνετε και κριτική! Κρατάτε την θέση, συνεχίζεται να βουλιάζεται την ΔΕΥΑΝ εν γνώση σας και λέω εν γνώση σας, γιατί είστε λογιστής,
μόνο και μόνο για να απολαμβάνετε τίτλους, προνόμια, ψήφους και να εκτελείται εντολές του Κωστούρου!

Σας ερωτώ λοιπόν: Έχει περάσει από το μυαλό σας η παραίτηση σας από τη θέση του Προέδρου μιας επιχείρησης την οποία όχι μόνο δεν καταφέρατε να εξυγιάνεται αλλά αντιθέτως μέρα με τη μέρα την οδηγείτε σε περισσότερα χρέη;”

Ο χορός καλά κρατεί στις δημοτικές αντιπαραθέσεις στο Ναύπλιο και μάλλον ένας νέος κύκλος ανταπαντήσεων ανοίγει με φόντο το ρήγμα μεταξύ πρώην και νυν δημάρχου.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis