home design 800x400
home design 1170Χ320

Ναύπλιο: Εκτός ΔΕΥΑΝ θέλει τον Αναγνωσταρά η παράταξη Κωστούρου

Γιατί η «Επόμενη Μέρα» ζητά την άμεση παραίτηση του πρώην δημάρχου Ναυπλίου από το Διοικητικό Συμβούλιο της δημοτικής επιχείρησης ύδρευσης και αποχέτευσης.
Δημοτικό συμβούλιο Ναυπλίου

Την παραίτηση του Παναγιώτη Αναγνωσταρά από το διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΥΑΝ ζητά η παράταξη «Ναύπλιο. Επόμενη Μέρα» του Δημήτρη Κωστούρου. Αφορμή γι’ αυτό στάθηκε η κατάληξη της πρόσφατης δικαστικής διαμάχης υποψήφιας δημοτικής συμβούλου με τη δημοτική επιχείρηση, λόγω των φέϊγ βολάν που πετάχτηκαν προεκλογικά στην Αγία Τριάδα και έγραφαν ότι το πόσιμο νερό που μόλις είχε πάει στην περιοχή ήταν ακατάλληλο και περιείχε δηλητηριώδεις ουσίες.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Επόμενη Μέρα:

«Ζητάμε, μετά και από τις τελευταίες εξελίξεις, την άμεση παραίτηση από το διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΥΑΝ του επί σειρά ετών δημάρχου και προέδρου της ΔΕΥΑΝ κ. Αναγνωσταρά.

Δεν είναι αποδεκτή η παρουσία στο Δ.Σ. της επιχείρησης κάποιου ο οποίος σύμφωνα με την ομολογία υποψηφίας του διέσπειρε ψευδείς ειδήσεις σχετικά με την ποιότητα του νερού.

Ο αγώνας της ΔΕΥΑΝ να δημοσιοποιεί με κάθε τρόπο τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του νερού στους πολίτες σαμποτάρεται και γίνεται θυσία στο βωμό του προσωπικού συμφέροντος κάποιων.

Ο κ. Αναγνωσταράς κάθε μέρα με τις πράξεις του αποδεικνύει ότι για το πολιτικό συμφέρον το δικό του και των «φίλων» του, είναι ικανός να πει και να κάνει τα πάντα αδιαφορώντας για το δημόσιο καλό.

Όμως η αλήθεια και η αξιοπιστία, άγνωστες λέξεις για τον κ. Αναγνωσταρά , είναι αυτές που επικρατούν πάντα στη ζωή βάζοντας τους ψεύτες και καιροσκόπους στο περιθώριο.

Συνεχίζουμε δυναμικά, κόντρα σε αυτούς που επιθυμούν να ικανοποιήσουν τις ανάγκες τους εις βάρος του δήμου και των πολιτών , να ομορφαίνουμε τον τόπο μας.

Ακολουθεί η τοποθέτηση του επικεφαλής της παράταξης και δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρου στο Δημοτικό Συμβούλιο για το θέμα με τα σημειώματα που είχαν πεταχτεί στην Άγια Τριάδα και αφορούσαν την καταλληλόλητα του νερού.

Αποδείχτηκε στο δικαστήριο πως υποψήφια του κ. Αναγνωσταρά ήταν αυτή που το είχε κάνει, ζητώντας συγνώμη και κατονομάζοντας τον κ. Αναγνωσταρά ως τον ηθικό αυτουργό».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis