home design 800x400
home design 1170Χ320

ΔΕΥΑΝ: Κατηγορεί τον Π. Αναγνωσταρά για διασπορά ψευδών ειδήσεων και του ζητά να παραιτηθεί από το ΔΣ

Αφορμή στάθηκε η κατάληξη δικαστικής διαμάχης υποψήφιας δημοτικής συμβούλου, λόγω των φέϊγ βολάν που πετάχτηκαν προεκλογικά στην Αγία Τριάδα
deyan (1)

Την παραίτηση του Παναγιώτη Αναγνωσταρά από το διοικητικό της συμβούλιο, ζητά η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Ναυπλίου κατηγορώντας τον ως ηθικό αυτουργό διασποράς ψευδών ειδήσεων.

Αφορμή γι’ αυτό στάθηκε η κατάληξη της πρόσφατης δικαστικής διαμάχης υποψήφιας δημοτικής συμβούλου με τη ΔΕΥΑΝ, λόγω των φέϊγ βολάν που πετάχτηκαν προεκλογικά στην Αγία Τριάδα και έγραφαν ότι το πόσιμο νερό που μόλις είχε πάει στην περιοχή ήταν ακατάλληλο και περιείχε δηλητηριώδεις ουσίες.

Η ανακοίνωση της ΔΕΥΑ Ναυπλίου

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΔΕΥΑΝ:

«Ήταν Μάιος του 2019, πέντε ημέρες πριν τις εκλογές, όπου στο βωμό της ψηφοθηρίας στήθηκε η μεγαλύτερη συκοφαντία. Ο αρχηγός της παράταξης «Ναύπλιο Πρωτεύουσα Ξανά», κος Αναγνωσταράς Παναγιώτης, με δόλο, όπλισε το χέρι υποψήφιας δημοτικής συμβούλου να πετάξει φέϊγ βολάν στην Τ.Κ. ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΑΣ (ΜΕΡΜΠΑΚΑ) λέγοντας ότι το πόσιμο νερό το οποίο μόλις είχε πάει στην περιοχή ήταν ακατάλληλο και μάλιστα περιείχε δηλητηριώδεις ουσίες.

Σκοπός δεν ήταν όπως καταλαβαίνετε η προστασία των δημοτών αλλά η εξασφάλιση κάποιων ψήφων με όχημα ταπεινά κίνητρα και με δόλια μέσα, μέσα από την αποδόμηση ενός τόσο μεγάλου έργου. Αυτή η πρακτική οδηγήθηκε στις δικαστικές αίθουσες όπου η κατηγορούμενη ονομάτισε ως ηθικό αυτουργό και ως κομιστή αυτών των φυλλαδίων τον κο Αναγνωσταρά.

Λυπούμαστε πολύ που ένα μέλος του σημερινού Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑΝ αλλά και του Δημοτικού Συμβουλίου ο κος Αναγνωσταράς, ήταν ο μαέστρος της συκοφαντίας.

Στον δημόσιο βίο όλοι κρινόμαστε καθημερινά από τις πράξεις και τα έργα μας. Ελπίζουμε ο κος Αναγνωσταράς ,αλλά και όποιος άλλος επιθυμεί να ακολουθήσει το δρόμο της συκοφαντίας και των ψεμάτων, να αναλογιστεί το λάθος του και να ζητήσει δημόσια συγνώμη.

Διαφορετικά θα παραμένει στη συνείδηση όλων ένας κοινός συκοφάντης.

Υ.Γ. Θεωρούμε αυτονόητη την αίτηση παραίτησής του από το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΝ».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis