Home design
home design

4,4 εκατ. ευρώ για ενεργειακή αναβάθμιση στο νοσοκομείο Κορίνθου

Την προγραμματική σύμβαση υπέγραψε σήμερα ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας
Νοσοκομείο Κορίνθου

Προγραμματική σύμβαση για το προϋπολογισμού 4.434.744,06 ευρώ έργο ενεργειακής αναβάθμισης του Γενικού Νοσοκομείου Κορίνθου υπέγραψε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας σήμερα Τετάρτη 6 Ιουλίου, στα γραφεία της Π.Ε. Κορινθίας, στην Κόρινθο.

Το νοσηλευτικό ίδρυμα στην υπογραφή της πιο πάνω προγραμματικής σύμβασης, μεταξύ της Περιφέρειας και του Νοσοκομείου, εκπροσώπησε ο διοικητής του Γρηγόρης Καρπούζης.

Η πίστωση για το εν λόγω έργο, φορέας υλοποίησης του οποίου είναι η Περιφέρεια Πελοποννήσου, προέρχεται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα “Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη 2014-2020”.

ΑΡΔΕΥΤΙΚΟ ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ

Εξ άλλου, ο περιφερειάρχης Π. Νίκας υπέγραψε σήμερα στην Κόρινθο εργολαβική σύμβαση, ύψους 889.982,21 ευρώ, για το αρδευτικό έργο του Μελισσίου, ο προϋπολογισμός του οποίου ανερχόταν σε 1.450.000 ευρώ.

Ακόμα, ο Π. Νίκας υπέγραψε μία ακόμα εργολαβική σύμβαση, ύψους 24.439,33 ευρώ με αντικείμενο εργασίες καθαρισμού κοιτών και πρανών υδατορεμάτων στην περιοχή του Σχίνου, μετά τα πλημμυρικά φαινόμενα που προέκυψαν στην εν λόγω πυρόπληκτη περιοχή πέρυσι τον Δεκέμβριο και το πρώτο δίμηνο του φετινού χρόνου.

Σχόλια

coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis