home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Πελοπόννησος: Έξαρση των κλοπών σε όλους τους νομούς

Σχεδόν καθημερινές οι συλλήψεις από αστυνομικούς της Περιφέρειας
Διάρρηξη-Κλοπή

Έξαρση των κλοπών παρατηρείται το τελευταίο διάστημα σε όλους τους νομούς της Πελοποννήσου, με τους άνδρες της αστυνομίας να προβαίνουν σε καθημερινές σχεδόν συλλήψεις σε όλες τις περιοχές.

Στο αστυνομικό δελτίο της ημέρας Αρκαδία, Μεσσηνία και Κορινθία έχουν την «τιμητική» τους για κλοπές σε επιχειρήσεις και σπίτια.

Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν χθες, Τετάρτη 15 Ιουνίου, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης τέσσερις άνδρες, ηλικίας από 20 έως 40 ετών, καθώς στις 13 Ιουνίου είχαν διαπράξει κλοπή σε επιχείρηση σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης.

fraud g2aaa5ea00 1280
Φωτό: pixabay/mohamed_hassan

Στην Καλαμάτα, συνελήφθησαν χθες από άνδρες της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας ένας άνδρας και μια γυναίκα, ηλικίας 39 και 34 χρονών αντίστοιχα, καθώς λίγες ώρες νωρίτερα είχαν κλεψει προϊόντα από σούπερ μάρκετ της περιοχής. Τα προϊόντα βρέθηκαν και αποδόθηκαν στην επιχείρηση ενώ την προανάκριση για το συμβάν διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας.

Στην Κόρινθο τέλος είχε καταφύγει μια 32χρονη που καταζητείτο για κλοπές στη Χαλκίδα, καθώς εις βάρος της εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Πλημμελειοδικών Χαλκίδας. Η γυναίκα έπεσε στα χέρια των ανδρών της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Κορινθίας χθες το βράδυ και συνελήφθη.

Όλοι οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους κατά τόπους αρμόδιους εισαγγελείς.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis