home design 800x400
home design 1170Χ320

Πελοπόννησος: Με Κυριάκο Μητσοτάκη συναντάται ο Παναγιώτης Νίκας

Στο Μαξίμου ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου για τα έργα στην Περιφέρεια
Μέγαρο Μαξίμου

Με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη θα συναντηθεί σήμερα, Τρίτη 14 Ιουνίου, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας.

Μητσοτάκης Νίκας
φωτό: Περιφέρεια Πελοποννήσου

Ο κ. Νίκας θα βρεθεί στο Μαξίμου στη μία το μεσημέρι προκειμένου να θέσει στον κ. Μητσοτάκη όλα τα θέματα που αφορούν στα έργα στην Περιφέρεια.

Η συνάντηση πραγματοποιείται δύο μόλις μέρες πριν την κάθοδο του πρωθυπουργού στην Καλαμάτα στα πλαίσια του Αναπτυξιακού Συνεδρίου για το νέο ΕΣΠΑ και δεν αποκλείεται σ’ αυτήν να συζητηθούν οφ δι ρέκορντ και τα πρόσφατα σενάρια για αλλαγή σκυτάλης στον περιφερειακό θώκο.

Η επίσκεψη Νίκα στο Μέγαρο Μαξίμου είναι πιθανά και μια ηχηρή απάντηση σε όλους εκείνους τους κύκλους που ανέπτυξαν το τελευταίο διάστημα έντονη ονοματολογία στο θέμα του υποψηφίου περιφερειάρχη στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές ζητώντας μάλιστα την παραίτηση του κ. Νίκα από την κούρσα της διεκδίκησης.

Μητσοτάκης Νίκας
Φωτό: Αρχείο

Να υπενθυμίσουμε ότι κυβερνητικές πηγές έχουν διαμηνύσει σε όλους τους τόνους πως το έργο του περιφερειάρχη θεωρείται επιτυχημένο και η σημερινή συνάντηση Νίκα-Μητσοτάκη επιβεβαιώνει την εμπιστοσύνη του πρωθυπουργού στο πρόσωπο του περιφερειάρχη και βάζει ίσως φρένο σε μελλοντικές επιδιώξεις και σενάρια διαδοχής.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis