home design 800x400
home design 1170Χ320

Αυτός είναι ο Περουβιανός συγγραφέας που έρχεται στο Ναύπλιο

Στο θέατρο Τριανόν θα γίνει η προβολή του ντοκιμαντέρ Latin Noir και θα ακολουθήσει συζήτηση με τον Σαντιάγο Ρονκαλιόλο – Θα προηγηθεί εκδήλωση στην Αθήνα
santiago roncagliolo lohmann

Το 14ο Ιβηροαμερικανικό Φεστιβάλ ΛΕΑ, οι Εκδόσεις Καστανιώτη και η αλυσίδα πολιτισμού Ianos, με την υποστήριξη της Acción Cultural Española, της Πρεσβείας της Ισπανίας και του Ινστιτούτου Θερβάντες, προσκαλούν το αναγνωστικό κοινό σε μια συνάντηση με τον Περουβιανό συγγραφέα Σαντιάγο Ρονκαλιόλο την Πέμπτη 16 Ιουνίου, στις 7 μ.μ., στον Ιανό (Σταδίου 24, Αθήνα), με αφορμή την κυκλοφορία του νέου μυθιστορήματός του, Αλλά ρύσαι ημάς από του πονηρού. Με τον Σαντιάγο Ρονκαλιόλο θα συνομιλήσουν ο συγγραφέας-δημοσιογράφος Διονύσης Μαρίνος και ο μεταφραστής του βιβλίου, Κώστας Αθανασίου. Θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό και ο συγγραφέας θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου του. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με διαδοχική διερμηνεία.

Κατόπιν, την Παρασκευή 17 Ιουνίου, ώρες 8:00 μ.μ. – 10:00 μ.μ., θα γίνει η προβολή του ντοκιμαντέρ Latin Noir και θ’ ακολουθήσει συζήτηση με τον Ανδρέα Αποστολίδη, σκηνοθέτη του ντοκιμαντέρ, τον Σαντιάγο Ρονκαλιόλο και τον Κουβανό συγγραφέα Λεονάρντο Παδούρα, στο Μουσείο Μπενάκη (Πειραιώς 138). Τη συζήτηση, που θα γίνει στα ισπανικά και στα ελληνικά, θα συντονίσει η δημοσιογράφος Μικέλα Χαρτουλάρη.

Τέλος, το Σάββατο 18 Ιουνίου, ώρες 7:00 μ.μ. – 9:00 μ.μ., στο θέατρο Τριανόν, στο Ναύπλιο, θα γίνει η προβολή του ντοκιμαντέρ Latin Noir και θ’ ακολουθήσει συζήτηση με θέμα: «Latin Noir και το αστυνομικό μυθιστόρημα στην Ιβηρική Αμερική» με τον Ανδρέα Αποστολίδη, τον Σαντιάγο Ρονκαλιόλο, τον Λεονάρντο Παδούρα και τον Ισπανό συγγραφέα Χοσέ Κάρλος Σομόθα. Τη συζήτηση, που θα γίνει στα ισπανικά και στα ελληνικά, θα συντονίσει η Μικέλα Χαρτουλάρη.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis