home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Πάνω από 300 μικροί αθλητές έπαιξαν και διασκέδασαν στο Άργος (Εικόνες)

ΕΠΣ Αργολίδας: Οι μικροί φίλοι μας γέμισαν το ΔΑΚ Άργους και όλους με ελπίδα για το μέλλον – Επιτυχημένο το τουρνουά Κ10 «Παιδί και Ποδόσφαιρο»
τουρνουά Κ 10 «Παιδί και Ποδόσφαιρο» Άργος (9)

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε χθες το τουρνουά Κ-10 «Παιδί και Ποδόσφαιρο» που διοργάνωσε η Ένωσή Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αργολίδας σε συνεργασία με τον Δήμο Άργους Μυκηνών, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Άργους.

Περισσότεροι από 300 μικροί αθλητές από σωματεία όλης της Αργολίδας και της Τροιζηνίας, αγωνίστηκαν, έπαιξαν και διασκέδασαν σε μια διοργάνωση που είχε τουλάχιστον 15 χρόνια να πραγματοποιηθεί στην περιοχή.

Όπως αναφέρει η ΕΠΣ Αργολίδας: «Ως διοίκηση θεωρούμε πως οι ακαδημίες μας και η ανάπτυξή τους είναι ένα από τα βασικά στοιχεία ώστε να φέρουμε το Αργολικό ποδόσφαιρο στο επίπεδο που έχουμε οραματιστεί, γι’ αυτό και επενδύουμε δουλεύοντας με σύστημα σ’ αυτό το κομμάτι».

«Φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε ποτέ πως το ποδόσφαιρο είναι πάνω απ’ όλα ένα παιχνίδι. Θέλουμε τα παιδιά μας ν’ αγαπήσουν ως παιχνίδι το ποδόσφαιρο, καθώς αυτή η αγνή αγάπη θα τα φέρει για μια ζωή κοντά στον αθλητισμό», συμπληρώνει, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της ΕΠΣΑ Βασίλης Σιδέρης.

«Για μας το χαμόγελο των παιδιών μας στο τέλος της χτεσινής μέρας είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή και το  κίνητρο για να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας», καταλήγει.

Φωτογραφίες: ΕΠΣ Αργολίδας

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis