home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ναύπλιο: Δημόσια ποδήλατα χωρίς σέλα και με σκασμένα λάστιχα περιμένουν τους τουρίστες

Σε άσχημη κατάσταση βρίσκονται τα ποδήλατα του Δήμου Ναυπλιέων μπροστά στο δημαρχείο, όπως αποκαλύπτει ο φωτογραφικός φακός
Δημόσια Ποδήματα στο Ναύπλιο 2

Το Ναύπλιο φιλοδοξεί στο μέλλον να γίνει μία φιλική πόλη για τους ποδηλάτες, με τη δημιουργία ποδηλατοδρόμων και την εισαγωγή των ηλεκτρικών ποδηλάτων στη ζωή μας. Ωστόσο η τωρινή κατάσταση δεν είναι και η καλύτερη. Σε άσχημη κατάσταση βρίσκονται τα ποδήλατα του Δήμου Ναυπλιέων μπροστά στο δημαρχείο, όπως αποκαλύπτει ο φωτογραφικός φακός.

Τα περισσότερα είναι με σκασμένα λάστιχα, ενώ σε ένα από αυτά λείπει η σέλα. Απ’ ότι φαίνεται δεν έχει τους έχει γίνει η απαιτούμενη συντήρηση, με αποτέλεσμα να είναι μη λειτουργικά για τον χρήστη που θέλει να δανειστεί κάποιο από αυτά για να κάνει τη βόλτα του.

Δημόσια Ποδήλατα στο Ναύπλιο
Δημόσια Ποδήλατα στο Ναύπλιο / ΦΩΤΟ: anagnostis

Η κατάσταση είναι σαφώς καλύτερη στα άλλα δύο σημεία με δημόσια ποδήλατα στις οδούς Άργους και Ασκληπιού.

Δείτε εικόνες από τα ποδήλατα που περιμένουν τους τουρίστες στην Πλατεία Τριών Ναυάρχων:

Σχόλια

Ένα σχόλιο

  1. Πολίτης Αργολίδας

    Αυτή την Ελλάδα φτιάξατε κύριοι, παιδαγωγοι, καθηγηταδες, δάσκαλοι, και όλοι εσείς που διαμορφώσατε ατού του τύπου ανθρώπους, σίγουρα δεν φταίει ο χατζηπετρης, φταίμε όλοι εμείς, γιατί χάθηκε ο σεβασμός στη ξένη περιουσία, ο σεβασμός απέναντι στα ήθη και τις αξίες, τι να τους κανω τους πτυχιούχους με Master όταν δεν γνωρίζουν τα στοιχειώδη της ανθρώπινης υπόστασης,, αποτύχαμε όλοι μας, ας ξεκινήσουμε από το σπίτι μας ο καθένας μας να γαλουχησει παιδιά με ήθος, αξίες, σεβασμό, αλληλεγγύη, ανθρωπιά, και μετά θα φτιάξουμε πολιτεία, δημοτικούς συμβούλους, δημάρχους, κυβέρνηση, υπουργούς πρωθυπουργους που θα αντικατροπτιζουν μια σοβαρή ελληνική κοινωνία με ήθος, αλληλεγγύη, σεβασμο, ανθρωπιά, δημοκρατία, ας ξεκινήσουμε από το 0 λοιπόν, σήμερα κιόλας μην κατεβουμε πιο κάτω γιατί δεν τον αξίζουμε.

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis