home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΡεπορτάζΑργολίδαFeatured

Ναύπλιο: Το χάλι των ΕΛΤΑ και το …μπούλινγκ στους υπαλλήλους

Όλη την εβδομάδα με ένα γκισέ και με τον κόσμο να διαμαρτύρεται - Οι υπόλοιποι υπάλληλοι μεταφέρονται στο Κρανίδι.

Έτοιμη να καταρρεύσει ήταν η μοναδική υπάλληλος στα ΕΛΤΑ Ναυπλίου αργά το μεσημέρι της Πέμπτης 9 Ιουνίου, λίγο πριν το κλείσιμο, έχοντας προσπαθήσει να εξυπηρετήσει από το πρωί τους εκατοντάδες πελάτες, που με τη σειρά τους διαμαρτύρονταν.

Το χάλι που επικρατεί στο ταχυδρομείο στο Ναύπλιο, έφτασε στο αποκορύφωμα αυτή την εβδομάδα, με το λιγοστό προσωπικό να μην μπορεί να ανταπεξέλθει στις δίκαιες απαιτήσεις του κόσμου, εισπράττοντας τις διαμαρτυρίες ως μπούλινγκ.

Τι να σου κάνει όλη κι’ όλη μία υπάλληλος;

Μία υπάλληλος εξυπηρετεί τον κόσμο όλη την εβδομάδα, με ηρωικές προσπάθειες. Την ίδια στιγμή σχηματίζονται μεγάλες ουρές από τον κόσμο που σπεύδει να εξυπηρετηθεί, με αποτέλεσμα να υπάρχει μεγάλη δυσφορία και αγανάκτηση.

Και πώς άλλωστε θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά, τη στιγμή που από τη μεριά του ο κόσμος χάνει ολόκληρα μεροκάματα για να αγοράσει ακόμα και ένα γραμματόσημο περιμένοντας με τις ώρες στην ουρά.

Τελικά ποιος φταίει;

Ποιος έχει το δίκιο με το μέρος του και ποιος το άδικο; Και ποιος κάνει το μπούλινγκ; Τα ίδια τα απαξιωμένα ΕΛΤΑ ή ο κόσμος που χάνει τον χρόνο του άδικα, λες και είναι αργόσχολοι οι πελάτες;

Προφανώς δεν φταίνε ούτε οι πελάτες των ταχυδρομείων, ούτε οι υπάλληλοι. Και πώς θα μπορούσε άλλωστε από τη στιγμή που οι υπόλοιποι υπάλληλοι έχουν μεταφερθεί στο Κρανίδι, υποκατάστημα το οποίο παρουσιάζει σοβαρότατα προβλήματα στελέχωσης, όπως έχει καταγγελθεί πολλές φορές από την τοπική κοινωνία της Ερμιονίδας, χωρίς ωστόσο να έχει βρεθεί οριστική λύση στο πρόβλημα.

Ακούνε οι αρμόδιοι;

Η ταλαιπωρία του κόσμου έχει φθάσει στο απροχώρητο εξαιτίας των συνεχών μετακινήσεων προσωπικού που ξεγυμνώνουν τα ΕΛΤΑ στην Αργολική πρωτεύουσα και μάλιστα έχοντας μπει ήδη στη θερινή τουριστική περίοδο, όπου η προσέλευση είναι συνήθως αυξημένη.

Το χάλι των Ελληνικών ταχυδρομείων στο Ναύπλιο που οδηγεί σε αργή εξυπηρέτηση, εξοργίζει τον κόσμο και εξαντλεί το προσωπικό σε βαθμό τέτοιο που να εκλαμβάνει τις διαμαρτυρίες των πολιτών ως …μπούλινγκ.

Μήπως θα πρέπει οι αρμόδιοι να φροντίσουν ώστε να έρθουν άμεσα ενισχύσεις εκεί που χρειάζεται;

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button