home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Αρκαδία: «Ένα πρόγραμμα ζωής» στη Βόρεια Κυνουρία

Στόχος η πρόληψη καρδιαγγειακών νοσημάτων και η βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων
καρδιά-καρδιογράφημα

Με «Ένα πρόγραμμα ζωής», που αφορά στην ανίχνευση των παραγόντων κινδύνου για τα αγγειακά εγκεφαλικά επεισόδια και τα άλλα καρδιοαγγειακά νοσήματα, στον πληθυσμό της Βόρειας Κυνουρίας, απευθύνεται στους κατοίκους ο Δήμος.

Το πρόγραμμα, που θα παρουσιαστεί σήμερα, Τρίτη 7 Ιουνίου, στις 7.30 το απόγευμα στο Ίδρυμα Μνήμης «Αγγελικής και Λεωνίδα Ζαφείρη», υλοποιείται από την Ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, τον Ελληνικό Οργανισμό Εγκεφαλικών Επεισοδίων, το Κέντρο Υγείας Άστρους και το Δήμο Βόρειας Κυνουρίας, με αποκλειστικό χορηγό την Επιτροπή «Ελλάδα 2021».   

Ίδρυμα Ζαφείρη

Στόχο του προγράμματος ζωής είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της περιοχής αλλά και η συγκέντρωση και επεξεργασία δεδομένων που θα δώσουν ώθηση στην επιστημονική έρευνα για τα συγκεκριμένα νοσήματα και θα ανοίξουν νέους δρόμους στις πολιτικές υγείας.

Στην εκδήλωση θα παρευρεθεί η πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη.

Κυριολεκτικά «Ένα πρόγραμμα ζωής» για τους κατοίκους του Δήμου Βόρειας Κυνουρία,ς καθώς ο σύγχρονος τρόπος ζωής έχει επιφέρει αύξηση των καρδιαγγειακών και αγγειακών εγκεφαλικών νοσημάτων.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis