home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Άργος: Διαμαρτυρία γονέων για τη δημοσιοποίηση της υβριστικής επιστολής στο Δημοτικό Ωδείο

«Νοσηρό κλίμα που επηρεάζει ανήλικους μαθητές και γονείς» δημιουργεί η ανάρτησή της στο Ωδείο
Ωδείο Άργους

Επιστολή-διαμαρτυρία προς το δήμαρχο Άργους-Μυκηνών, Δημήτρη Καμπόσο, για τα προβλήματα στη λειτουργία και τη γραμματεία του Δημοτικού Ωδείου Άργους αλλά και τη δημοσιοποίηση της ανώνυμης υβριστικής επιστολής για τον εντεταλμένο σύμβουλο, Νίκο Γκαβούνο, απέστειλαν χθες, Δευτέρα 6 Ιουνίου, γονείς μαθητών του Ωδείου.

Οι γονείς διατείνονται ότι με την ανάρτηση της επίμαχης επιστολής στον πίνακα ανακοινώσεων όσο και με τη δημοσιοποίησή της στη σελίδα του Ωδείου σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης και με όσα επακολούθησαν «τα παιδιά εισάγονται σε ένα σκοτεινό κόσμο ανώνυμων επιστολών, απειλών και υβριστικών εκφράσεων. Το γεγονός είναι πρωτοφανές για εκπαιδευτικό χώρο ανηλίκων σε όλη την Ελλάδα».

Οι γονείς διαμαρτυρόμενοι, επισημαίνουν ότι το γεγονός έγινε εν αγνοία και παρά τις αντιρρήσεις του Διευθυντή και των καθηγητών και  ζητούν την προσωπική παρέμβαση του Δημήτρη Καμπόσου, εκφράζοντας παράλληλα τη στήριξή τους στο Δημοτικό Ωδείο της πόλης.

Δείτε ολόκληρη την επιστολή των γονέων.

Επιστολή Ωδείο Άργους

(Τα ονόματα έχουν παραληφθεί και δεν δημοσιοποιούνται για ευνόητους λόγους).

Η επιστολή-διαμαρτυρία με την οποία ζητείται η παρέμβαση του δημάρχου Άργους-Μυκηνών, αναφέρεται στα προβλήματα του Δημοτικού Ωδείου Άργους, αλλά και στη δημοσιοποίηση ανώνυμης υβριστικής επιστολής, με τους γονείς να θεωρούν ότι δημιουργείται νοσηρό κλίμα που επηρεάζει τους ανήλικους μαθητές.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis