Home design
home design

Τι συμβαίνει στο Δημοτικό Ωδείο Άργους – Ο Γκαβούνος απαντά στους υβριστές και καθησυχάζει τους γονείς

Ο Νίκος Γκαβούνος προχώρησε στην ενημέρωση του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων μαθητών του Δημοτικού Ωδείου Άργους – Μυκηνών
Ο Δήμος Άργους στο πλευρό του Ελληνικού Συλλόγου Πνευμονικής Ίνωσης

Μια περίεργη ανώνυμη υβριστική επιστολή εστάλη μέσω ΕΛΤΑ στο Δημαρχείο του Άργους με αποδέκτη τον Νίκο Γκαβούνο. Ο ίδιος σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δημοσίευσε τη φωτογραφία της επίμαχης επιστολής γράφοντας: «Ανώνυμη υβριστική επιστολή μέσω ΕΛΤΑ στάλθηκε στο δημαρχεί! Κάποιοι έχασαν την ψυχραιμία τους σε μόλις ένα μήνα παρουσίας μου!».

Στο πλευρό του στάθηκε και ο δήμαρχος Άργους – Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος που υπερασπίστηκε πλήρως τον υπεύθυνο του Δημοτικού Ωδείου Άργους – Μυκηνών.

Γράμμα Γκαβούνος 1024x485

Γκαβούνος: Η αποκατάσταση της κανονικότητας θα ωφελήσει το Ωδείο

Ο Νίκος Γκαβούνος προχώρησε στην ενημέρωση του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων μαθητών του Δημοτικού Ωδείου Άργους – Μυκηνών με παράλληλη ενημέρωση του Δημάρχου Άργους Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσου.

Σε ανάρτησή του στο facebook, όπου και κοινοποίησε την ενημερωτική επιστολή, σημειώνει:

«Δεν με πτοούν οι ανώνυμες ύβρεις και συκοφαντίες. Τιμώντας την εντολή του Δημάρχου μας Δημήτρη Καμπόσου να δώσω ένα τέλος στα φαινόμενα καταστρατήγησης κανόνων και συμφωνιών χαράσσοντας μία νέα αρχή πάνω σε υγιείς βάσεις, θεωρώ υποχρέωσή μου να ενημερώνω όχι μόνο τους δημότες και τις δημότισσες του Δήμου μας αλλά πρώτα από όλα τους γονείς των σπουδαστών μας για να έχουν εικόνα και να μην γίνονται αποδέκτες παραπληροφόρησης από κάποιους ή κάποιες που ενοχλούνται από την αλήθεια.

Με αφορμή τη στοχοποίησή μου με την αποστολή ανώνυμης υβριστικής και συκοφαντικής επιστολής μέσω ΕΛΤΑ και με παραλήπτη το γραφείο του Δημάρχου κ. Δημητρίου Κάμποσου καθώς επίσης έχοντας και την ενημέρωση ότι ορισμένοι από εσάς γίνονται αποδέκτες παραπόνων και ενοχλήσεων για δήθεν «κακή λειτουργία» του Ωδείου, «διάλυσή του», κ.τ.λ., θα ήθελα υπεύθυνα να σας ενημερώσω ότι: κατά τη διάρκεια των ολίγων εβδομάδων θητείας μου ως εντεταλμένος σύμβουλος διαπίστωσα αρκετές υπηρεσιακές στρεβλώσεις, μερικές από τις οποίες ενδεικτικά σας παραθέτω:

  1. Μη τήρηση των όρων των συμφωνητικών από κάποιους συνεργάτες με σύμβαση έργου.
  2. Ελλιπή κάλυψη του ωραρίου από ορισμένους καθηγητές αορίστου χρόνου.
  3. Καταχρηστική εφαρμογή της δυνατότητας εγγραφής σπουδαστών στο μαθητολόγιο του ωδείου μας με «Δικαιώματα Ωδείου».
  4. Απαίτηση οικονομικής κάλυψης των εξόδων μεταφοράς από τον τόπο διαμονής τους ορισμένων καθηγητών με σύμβαση έργου μέσω ψευδούς βεβαίωσης παραπάνω ωρών διδασκαλίας
    Από τη στιγμή που υπέπεσαν στην αντίληψή μου τα παραπάνω κι άλλα κι άλλα πολλά δεν μπορούσα να αδιαφορήσω.

Ο κ. Δήμαρχος μας, τον οποίο και ενημερώνω όλο αυτό το διάστημα από την πρώτη στιγμή που μου έδωσε τη σαφή εντολή να εργαστώ για την εξάλειψη των παραπάνω φαινομένων αποκαθιστώντας την αξιοπιστία της λειτουργίας του Ωδείου μας.

Η κινδυνολογία περί δήθεν «διάλυσης» του Ωδείου απέχει μακράν από την πραγματικότητα.

Η αποκατάσταση της κανονικότητας θα ωφελήσει το Δημοτικό Ωδείο και θα βοηθήσει στη βελτίωση του επιπέδου της παρεχόμενης εκπαίδευσης.

Είμαι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση μέσω του e-mail του Ωδείου.

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για το χρόνο που διαθέσατε.

Με εκτίμηση
Ο εντεταλμένος σύμβουλος του Ωδείου Νικόλαος Στυλ. Γκαβούνος»

Σχόλια

coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis