home design 800x400
home design 1170Χ320

Θύμισε ανάσταση το Άργος από τα βαρελότα και τα βεγγαλικά για την υποδοχή του Παναργειακού (Βίντεο)

Η υποδοχή των παικτών και του τεχνικού επιτελείου της ομάδας με την επιστροφή τους στο Άργος ήταν αποθεωτική.
Άργος Παναργειακός πανηγυρισμοί

Ανάσταση θυμίζει το Άργος από τα βαρελότα και βεγγαλικά για την υποδοχή του Παναργειακού μετά τον προβιβασμό της ομάδας στη Γ’ Εθνική, έπειτα από την ισοπαλία 1-1 στη Χαλκίδα με την τοπική ομάδα, που επίσης προκρίθηκε ως τρίτη των πλέι οφ.

Οι «Λύκοι» επιστρέφουν με τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν εκεί που ανήκουν, με την ελπίδα να καταφέρουν να κάνουν ένα ακόμα βήμα παραπάνω του χρόνου.

Παναργειακός δημαρχείο

Η υποδοχή των παικτών και του τεχνικού επιτελείου της ομάδας με την επιστροφή τους στο Άργος ήταν αποθεωτική.

Οι «Λύκοι» ήρθαν ισόπαλοι με 1-1 στη Χαλκίδα, κόντρα στην τοπική ομάδα, τερματίζοντας στη 2η θέση των πλέι οφ με 12 βαθμούς, κάνοντας 3 νίκες και 3 ισοπαλίες. Το Μοσχάτο τερμάτισε 1ο με 14 βαθμούς και η Χαλκίδα 3η με 10 εξασφαλίζοντας και αυτή την πρόκρισή της στη Γ’ Εθνική.

Η Χαλκίδα προηγήθηκε με κεφαλιά του Χαλιώτη στις καθυστερήσεις του α’ ημιχρόνου όμως ο Παναργειακός ισοφάρισε στο 47′ με γκολ του Κάπλατζη με εκτέλεση κόρνερ.

Σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, η ομάδα του Άργους δεν ανησύχησε για απώλεια της ανόδου αφού στον άλλο κρίσιμο αγώνα, το Μοσχάτο από νωρίς επιβλήθηκε του Απόλλωνα Ευπαλίου, διευκολύνοντας έτσι την προσπάθεια του Παναργειακού.

ΑΟ Χαλκίς (Π. Ζουρούδης): Φαλαγγίτης, Κολιόπουλος, ΙΚ Τσολάκος (Τσατσαρώνης), Τζάβρας, Γεωργίου, Χαλιώτης (77΄ Μετοχιάτης) , Ζουλιώτης, Τσολάκος Ι.Α, Καραχάλιος (60΄Λούκας), Μαστροκώστας (60΄ Σπανός), Γκιόκας (67΄ Τρεπεκλής).

Παναργειακός : (Δ. Μπατάκος): Κοζιώτης, Διαμαντής (68΄ Θεοδοσιάδης) , Φλώρος (64΄ Κυριακόπουλος), Φλεβάρης, Σελλής, Παπασπύρος, Καλύβας, Κάπλατζης (68΄ Τσίρος), Καμπιώτης (58΄ Παιδάκης), Ντε Σίουζα, Αϊβαλιώτης (58΄ Μπλατσός).

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis