Home design
home design

Ναύπλιο: Πότε κηδεύουν τον αστυνομικό που βρήκε τραγικό θάνατο γλιστρώντας στη μπανιέρα του σπιτιού του

Τη Δευτέρα 6 Ιουνίου στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου & Ελένης Ναυπλίου θα γίνει η κηδεία του αστυνομικού Ανδρέα Διβόλη.
κεριά πένθος

Τη Δευτέρα 6 Ιουνίου και ώρα 5.00 το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου & Ελένης Ναυπλίου θα γίνει η κηδεία του αστυνομικού Ανδρέα Διβόλη που έχασε την ζωή του από ατύχημα μέσα το σπίτι του, στο Ναύπλιο, βυθίζοντας στο πένθος συγγενείς, φίλους και συναδέρφους.

Η σορός Θα βρίσκεται στην εκκλησία για προσκύνημα στις 4:30 μ.μ.

Το τραγικό περιστατικό

Ο πρώην αστυνομικός γλίστρησε στη μπανιέρα του σπιτιού του και σκοτώθηκε. Πρόκειται για γνωστό στην περιοχή 55χρονο άντρα, πατέρα ενός παιδιού, ο οποίος είχε υπηρετήσει επί σειρά ετών τόσο στο Ναύπλιο όπου διέμενε, αλλά και στο Λυγουριό την Επίδαυρο και αλλού. Ο άτυχος άντρας ζούσε με την οικογένειά του Ναύπλιο, σχεδιάζοντας το μέλλον τους μετά την συνταξιοδότησή του.

Τον 55χρονο άντρα βρήκαν οι οικείοι του το βράδυ της Παρασκευής να έχει χάσει τις αισθήσεις του και αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο. Φαίνεται όμως ότι το χτύπημα στον αυχένα του πρώην αστυνομικού ήταν θανατηφόρο και οι γιατροί ουσιαστικά δεν μπόρεσαν να τον κρατήσουν στη ζωή.

Σχόλια

coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis