home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΡεπορτάζΑργολίδαFeatured

Ναύπλιο: Αστυνομικός γλίστρησε και σκοτώθηκε στη μπανιέρα του σπιτιού

Ο 55χρονος άντρας που έχασε τη ζωή του μέσα στο ίδιο του το σπίτι ήταν παντρεμένος με ένα παιδί.

Σε τραγωδία εξελίχθηκε το μπάνιο στο ίδιο του το σπίτι στο Ναύπλιο, για έναν πρώην αστυνομικό, ο οποίος γλίστρησε στη μπανιέρα του σπιτιού του και σκοτώθηκε.

Πρόκειται για γνωστό στην περιοχή 55χρονο άντρα, πατέρα ενός παιδιού, ο οποίος είχε υπηρετήσει επί σειρά ετών τόσο στο Ναύπλιο όπου διέμενε, αλλά και στο Λυγουριό την Επίδαυρο και αλλού. Ο άτυχος άντρας ζούσε με την οικογένειά του Ναύπλιο, σχεδιάζοντας το μέλλον τους μετά την συνταξιοδότησή του.

Τον 55χρονο άντρα βρήκαν οι οικείοι του το βράδυ της Παρασκευής να έχει χάσει τις αισθήσεις του και αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο. Φαίνεται όμως ότι το χτύπημα στον αυχένα του πρώην αστυνομικού ήταν θανατηφόρο και οι γιατροί ουσιαστικά δεν μπόρεσαν να τον κρατήσουν στη ζωή.  

Από την πλευρά της αστυνομίας έχει αποκλειστεί εγκληματική ενέργεια, ενώ ο ιατροδικαστής θα αποφανθεί αν προηγήθηκε της πτώσης καρδιολογικό ή άλλο πρόβλημα που μπορεί να προκάλεσε την απώλεια αισθήσεων και την πτώση στη μπανιέρα ή αν απλά γλίστρησε και χτύπησε χάνοντας τη ζωή του.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button