home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Κοράκιασαν στην Καραθώνα χωρίς νερό – Στέρεψαν οι ντουζιέρες, δεν σερβίρουν καφέ

Αποκαταστάθηκε η βλάβη. Η υπερκατανάλωση καθυστέρησε την υδροδότηση.
Καραθώνα ντουζιέρες προβλήματα

Μετ’ εμποδίων γίνεται η εξυπηρέτηση των λουόμενων στην Καραθώνα για δεύτερο συνεχόμενο Σαββατοκύριακο. Επισκέπτες της διάσημης παραλίας του Ναυπλίου καταγγέλλουν ότι οι ντουζιέρες δεν έχουν νερό με αποτέλεσμα να μην μπορούν να τις χρησιμοποιήσουν. Παράλληλα υπάρχει πρόβλημα στα beach bar που δεν μπορούν να φτιάξουν καφέδες για τους πελάτες τους.

Σύμφωνα με λουόμενους τα γκαρσόνια λένε ότι οι μηχανές του καφέ δεν μπορούν να δουλέψουν χωρίς τρεχούμενο νερό.

Δεν μπορούν να δουλέψουν τα μαγαζιά

Οι μαγαζάτορες είναι εξαγριωμένοι επειδή δεν μπορούν να δουλέψουν. Όπως λένε, είναι πρωτόγνωρο αυτό που συμβαίνει με την παραλία να είναι γεμάτη και με τα μαγαζιά τους να μην μπορούν να εξυπηρετήσουν τους πελάτες.

Οι λουόμενοι από τη μεριά τους δεν μπορούν ούτε καφέ να πιούν ούτε να κάνουν ντους βγαίνοντας από την θάλασσα.

Μέχρι να επανέλθει η υδροδότηση σερβίρονταν μόνο αναψυκτικά και ότι άλλο υπήρχε στα ψυγεία.

Αποκαταστάθηκε η βλάβη

Το anagnostis.org επικοινώνησε με τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΝ Γιώργο Καχριμάνη, ο οποίος ανέφερε πως υπήρχε βλάβη η οποία αποκαταστάθηκε. Όμως επειδή υπάρχει υπερκατανάλωση δεν έχει προλάβει ακόμα να γεμίσει η δεξαμενή που τροφοδοτεί την Καραθώνα και τον οικισμό που είναι απέναντι από την διασταύρωση με το Παλαμήδι.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΔΕΥΑ Ναυπλίου, τις επόμενες ώρες μόλις γεμίσει η δεξαμενή θα αποκατασταθεί η υδροδότηση.

Υπήρχε πρόβλημα και την προηγούμενη Κυριακή

Επαγγελματίες της Καραθώνας επιβεβαιώνουν ότι υπήρχε διακοπή νερού και την προηγούμενη Κυριακή, συμπληρώνοντας ότι το προηγούμενο Σάββατο υπήρξε και διακοπή ρεύματος.

Να σημειωθεί πως τις καθημερινές μέρες είχε νερό. Συνεπώς το ζήτημα που έχει προκύψει οφείλεται στην υπερκατανάλωση, με αποτέλεσμα να δημιουργείται πρόβλημα όταν υπάρχει πολύς κόσμος και δεν φτάνει το νερό της δεξαμενής με αποτέλεσμα να …κορακιάζουν οι λουόμενοι και να υπολειτουργούν τα καταστήματα.

Αργά το απόγευμα του Σαββάτου η υδροδότηση στην Καραθώνα αποκαταστάθηκε.

Σχόλια

2 απαντήσεις

  1. Δρακάκης Γεώργιος

    Υπερβολική η δημοσίευση που θέλει τούς λουόμενους στη Καραθώνα να..”κορακιάζουν” δήθεν από την τόσο μεγάλη έλλειψη νερού που ούτε καφέ δεν μπορούν να πιούν και κάποιες άλλες δημοσιογραφικίστικες μπαρούφες που το μόνο σκοπό που επιτυγχάνουν είναι η άδικη δυσφήμιση της όμορφης πόλης μας.
    Αυτό κύριοι, δυστυχώς για σας, δεν είναι αλλά ούτε και εκλαμβάνεται σαν σοβαρή δημοσιογραφία , γιατί λες και το Ναύπλιο δεν δικαιούται βλαβών στα δίκτυα νερού η ηλεκτρισμού.

    1. Μα δεν κάνει και τίποτα άλλο το Ναύπλιο. Όλο βλάβες είστε. Χώρια οι πλημμύρες. Πόσες φορές έχουν ξεμείνει απο ρεύμα ή νερό τα μαγαζιά μέσα στο κατακαλόκαιρο; Ευτυχώς το PR απο το 1960, αποδίδει ακόμα.

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis