Home design
home design

Ερμιονίδα: Οι Ήρωες της πραγματικής ζωής μέσα από τα μάτια των εφήβων μαθητών

Οι μαθητές της Ερμιονίδας ένωσαν τις δυνάμεις τους και μας δίνουν την ευκαιρία να συνειδητοποιήσουμε ποιοι είναι τελικά εκείνοι οι πραγματικοί Ανώνυμοι Ήρωες
Ανώνυμοι ήρωες Ερμιονίδα Γεωργόπουλος (1)

Τον Δήμαρχο Ερμιονίδας, Γιάννη Γεωργόπουλο, επισκέφτηκαν σήμερα, Δευτέρα 30 Μαΐου μαθητές από το 1ο Επαγγελματικό Λύκειο Κρανιδίου του Δήμου με την συνοδεία της καθηγήτριάς τους κας Αντιγόνης Λασκαρίδη.

Η επίσκεψή τους αποτέλεσε μια ευχάριστη έκπληξη και πραγματοποιήθηκε σε φιλικό κλίμα με σκοπό να προσφερθεί στον Δήμαρχο Ερμιονίδας, ένα αντίτυπο του βιβλίου με τίτλο «Ανώνυμοι Ήρωες», στο οποίο οι μαθητές του ΕΠΑΛ Κρανιδίου επιμελήθηκαν και τα κείμενα καθώς και την εικονογράφησή του.

Το βιβλίο αποτυπώνει μέσα από τα μάτια των εφήβων μαθητών τους Ήρωες της πραγματικής ζωής που δεν είναι άλλοι από τους ανθρώπους της διπλανής πόρτας.

Το αποτέλεσμα είναι άκρως εντυπωσιακό και συγκινητικό.

Οι μαθητές της Ερμιονίδας ένωσαν τις δυνάμεις τους και μας δίνουν την ευκαιρία να συνειδητοποιήσουμε ποιοι είναι τελικά εκείνοι οι πραγματικοί Ανώνυμοι Ήρωες.

Ένα βιβλίο εμπνευσμένο από τα σημερινά πρότυπα των παιδιών, που προσφέρει στους αναγνώστες του πολλά σημαντικά μηνύματα και μπορεί να διαβαστεί από μικρούς και μεγάλους.

Ένα βιβλίο γραμμένο με την ευαίσθητη ψυχή, με την ειλικρίνεια και την απλή και κατανοητή γλώσσα, την γλώσσα που μιλούν μόνο τα παιδιά!

Ο Δήμαρχος Ερμιονίδας ευχαρίστησε θερμά τους μαθητές για το πολύτιμο δώρο τους και τους ευχήθηκε Καλή Πρόοδο.

Σχόλια

coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis