home design 800x400
home design 1170Χ320

Αργολίδα: Με ποδήλατα «τρέχουμε πιο γρήγορα από τον καρκίνο»

Δράση για την Παγκόσμια Ημέρα των Επιζώντων από τον ΣΥ.ΚΑ.ΦΙ.ΑΡ. – Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ
Καρκίνος Τραχήλου μήτρας

Με ποδήλατα ή ακόμη και χωρίς «τρέχουμε πιο γρήγορα από τον καρκίνο», δηλώνει ο Σύλλογος Καρκινοπαθών και Φίλων Αργολίδας (ΣΥ.ΚΑ.ΦΙ.ΑΡ.) – Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, συμμετέχοντας στη δράση του Συλλόγου Καρκινοπαθών Εθελοντών Φίλων Ιατρών (Κ.Ε.Φ. Ι.), για την Παγκόσμια Ημέρα των Επιζώντων, την Κυριακή 5 Ιουνίου.

Προτρέποντας τους πολίτες να πάρουν την παρέα τους και να τρέξουν στην πόλη, με τα ποδήλατα ή και χωρίς αυτά, δίνει το μήνυμα ότι ο καρκίνος μπορεί να νικηθεί.

ΚΑρκινοπαθείς

Το 2021, μέσα στην καρδιά της πανδημίας, ο Κ.Ε.Φ.Ι. ξεκίνησε τον 1ο Ποδηλατικό Γύρο-Virtual Edition, καλώντας τα μέλη, τους survivors, τους φίλους, τους ασθενείς, τους ιατρούς, τους ποδηλάτες, τον καθένα από εμάς, να «τρέξει πιο γρήγορα από τον καρκίνο».

Φέτος ο Ποδηλατικός Γύρος θα έχει υβριδική μορφή και σε όλη την Ελλάδα, μικροί, μεγάλοι θα βγουν για τη δική τους ποδηλατάδα και θα ανεβάσουν τη φωτογραφία τους στα social media.

Καρκινοπαθείς 1 1
Φωτό: Κ.Ε.Φ.Ι.

Το κόστος συμμετοχής είναι 6 ευρώ το άτομο και το πακέτο εγγραφής περιλαμβάνει ένα μπλουζάκι και ένα σακίδιο.

Οι δηλώσεις συμμετοχής με καταβολή του αντιτίμου, θα πρέπει να κατατεθούν μέχρι την Πέμπτη 26 Μαΐου στο τηλέφωνο του συλλόγου, 2751068858, κατά τις ώρες λειτουργίας του (Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή 10-13 το πρωί και  Τετάρτη 6-9 το απόγευμα) 

Ο ΣΥ.ΚΑ.ΦΙ.ΑΡ. – Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ καλεί όλους να συμμετέχουν και φέτος στη δράση αυτή, να σταθούν στο πλευρό των ασθενών και των οικογενειών τους, αλλά και να τιμήσουν τη μνήμη όσων έχασαν τη μάχη με την ασθένεια.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis