home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΑυτοδιοίκησηFirst Featured

Ναύπλιο: Αναταραχή στην παράταξη Κωστούρου – Στραμμένα βλέμματα σε Ορφανό και Μάκαρη

Η υποψηφιότητά του γνωστού δικηγόρου σιγόβραζε εδώ και καιρό, χωρίς να δει το φως της δημοσιότητας - Ακόμα δεν έχουν υπάρξει ανακοινώσεις

Νέοι παίκτες μπαίνουν στη διεκδίκηση του δήμου Ναυπλιέων με τον επιχειρηματία Κώστα Μάκαρη να ανακοινώνει το απόγευμα της Τετάρτης τον συνδυασμό του, παρουσία δημοσιογράφων, μπαίνοντας σε μία μακρά προεκλογική περίοδο, ενάμιση περίπου χρόνο πριν τις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Όπως όμως σας είχε αποκαλύψει το anagnostis.org ένας ακόμα νέος υποψήφιος ανακοίνωσε στους φίλους και υποψηφίους του την απόφασή του να συμμετάσχει στις δημοτικές εκλογές επικεφαλής ανεξαρτήτου ψηφοδελτίου, δημιουργώντας αναταραχή στην παράταξη Κωστούρου «Ναύπλιο Επόμενη Μέρα». Ο λόγος για τον γνωστό δικηγόρο Δημήτρη Ορφανό.

Ο Δημήτρης Ορφανός διανύει την τρίτη του θητεία ως Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ναυπλίου, έχοντας μάλιστα συνεργαστεί με τον νυν δήμαρχο Δημήτρη Κωστούρο, καθότι υπήρξε ο δικηγόρος του συνδυασμού του.

Διεργασίες χωρίς ανακοινώσεις

Η υποψηφιότητά του σιγόβραζε εδώ και έναν και πλέον χρόνο, χωρίς ακόμα να δει το φως της δημοσιότητας.

Στο βασικό κορμό του νέου ψηφοδελτίου, σύμφωνα με πληροφορίες, εντάσσονται άτομα που βρίσκονταν πλησίον του νυν δημάρχου σε παλαιότερες αναμετρήσεις.

Να σημειωθεί πως ακόμα δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη ανακοίνωση για την υποψηφιότητα Ορφανού, ο οποίος φέρεται να βρίσκεται σε έντονες διεργασίες για την στελέχωση του ψηφοδελτίου του και των προσώπων που θα το πλαισιώσουν.

Λαμπρόπουλος και Γραμματικόπουλος

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στο ίδιο ψηφοδέλτιο αναμένεται να ενσωματωθεί και ο μέχρι σήμερα συνδυασμός του Βαγγέλη Λαμπρόπουλου, ο οποίος φέρεται να στηρίζει το νέο υποψήφιο.

Ερωτηματικό παραμένει ο ρόλος του πρώην υποψηφίου δημάρχου Ναυπλιέων Χρήστου Γραμματικόπουλου.

Τα γκάλοπ και οι υπόλοιποι μνηστήρες

Τα γκάλοπ στο τέλος του Καλοκαιριού θα είναι αυτά που θα δείξουν ποιοι συνδυασμοί θα παραμείνουν, ενώ μένει να δούμε ποιον θα στηρίξει ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά και τι θα κάνει ο Κώστας Καράπαυλος, ο οποίος έχει αναπτύξει έντονη αντιπολιτευτική δράση με συγκεκριμένες προτάσεις, μέσω του τοπικού συνδυασμού του «Ανάπλι Εμπρός», που κερδίζει διαρκώς νέους οπαδούς.

Να σημειωθεί πως οι γαλάζιες σημαίες που δεν πήραν φέτος Τολό και Κονδύλι, δείχνουν κίνδυνο δυσαρέσκειας στον πρώην Δήμο Ασίνης.

Ενισχύεται ή αποδυναμώνεται ο Κωστούρος;

Μία διασπασμένη αντιπολίτευση δεν θα μπορούσε παρά να είναι βούτυρο στο ψωμί του νυν δημάρχου Δημήτρη Κωστούρου, ο οποίος διαθέτει αρκετούς πιστούς οπαδούς αλλά και κάποιους ορκισμένους εχθρούς.

Από την άλλη η έλευση νέων άφθαρτων προσώπων στα δημοτικά της περιοχής, αντί για τους γνωστούς μπαρουτοκαπνισμένους, ίσως θα μπορούσε να τους προσδώσει ένα θετικό πρόσημο, υπό προϋποθέσεις.

Για την ώρα τα βλέμματα είναι στραμμένα σε Ορφανό και Μάκαρη, με την παράταξη Κωστούρου σε αναταραχή να παρακολουθεί τις εξελίξεις, έχοντας και αυτή τα δικά της όπλα στη φαρέτρα.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button