home design 800x400
home design 1170Χ320

Ναύπλιο: Ανακοίνωση υποψηφιότητας Μάκαρη

Ο επιχειρηματίας βάζει πλώρη για δήμαρχος. Ο πρόσκληση ήδη έχει σταλεί στον Τύπο, με τον κο Μάκαρη να μπαίνει από τώρα και επισήμως σε μια μακρά προεκλογική περίοδο

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

2 σχόλια στο Ναύπλιο: Ανακοίνωση υποψηφιότητας Μάκαρη
Κώστας Μάκαρης

Την υποψηφιότητά του ως δήμαρχος για το δήμο Ναυπλιέων ανακοινώνει το απόγευμα της Τετάρτης ο επιχειρηματίας Κωνσταντίνος Μάκαρης.

Ο πρόσκληση ήδη έχει σταλεί στον Τύπο, με τον κο Μάκαρη να μπαίνει από τώρα και επισήμως σε μια μακρά προεκλογική περίοδο.

Η πρόσκληση σε σκούρο μπλε φόντο με χρυσά γράμματα έχει θέμα: «Ανακοίνωση της Υποψηφιότητας για την δημαρχία του δήμου Ναυπλιέων».

Πρόσκληση ανακοίνωσης υποψηφιότητας Μάκαρη

Εξάλλου, στο γραπτό του μήνυμα προς τους δημοσιογράφους, ο κος Μάκαρης αναφέρει: «Με μεγάλη μου χαρά σας προσκαλώ σε κλειστή εκδήλωση που αφορά την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητάς μου στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές 2023, για την Δημαρχία του Δήμου Ναυπλιέων. Παρακαλώ πολύ αναφερθείτε στην επισυναπτόμενη πρόκληση για λεπτομέρειες. Η παρουσία σας θα με τιμήσει ιδιαίτερα».

Με την κίνησή του αυτή ο Κώστας Μάκαρης βάζει τέλος στα σενάρια γύρω από το πρόσωπό του και με την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του βάζει πλώρη για δήμαρχος και ο ίδιος μπαίνει από τώρα και επισήμως σε μια μακρά προεκλογική περίοδο.

Σχόλια

2 απαντήσεις

  1. Αναπλιωτης

    Ρωτηξη…. Εγώ αν γίνω golden boys μπορώ να κατέβω υποψήφιος δήμαρχος στη Καρδίτσα;;;;;;

    1. Κάνε ό,τι θες, μικρή χώρα είμαστε. Τουλάχιστον ας έχουμε για πρώτη φορά καλές σχέσεις ανάμεσα στο Ναύπλιο και το Άργος. Ίσως σας πέσει λίγο η μύτη, αγαπητοί Ναυπλιώτες, και γίνετε άνθρωποι. Ο τωρινός σας μούχλιασε. Τόσα προβλήματα ποτέ δεν θυμάμαι να είχατε παλιά. Φιλικά, απο το γειτονικό Άργος. Ματς, μουτς.

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis