home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

ΖΑΧΑΡΙΑΣ: Αποπροσανατολισμός του ΣΥΡΙΖΑ με τα περί Καμπόσου

Ο δήμαρχος Άργους-Μυκηνών δεν είναι μέλος της Νέας Δημοκρατίας, δηλώνει ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Αργολίδας
Παναγιώτης Ζαχαριάς

Απάντηση στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Αργολίδας, ο οποίος καταλόγιζε την κυβερνώσα παράταξη ότι έχει «μνήμη χρυσόψαρου», για τη συμμετοχή του δημάρχου Άργους Μυκηνών, στο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, δίνει ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Αργολίδας Παναγιώτης Ζαχαριάς.

Ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορούσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη για εντελώς προσχηματική διαγραφή Καμπόσου και το κόμμα της ΝΔ ότι «ψαρεύει» σε ακροδεξιό ακροατήριο, με τον κο Ζαχαριά να απαντά, μέσω δήλωσής του στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος», που φιλοξενεί δημοσίευμα με τίτλο «Απάντηση στον αποπροσανατολισμό του ΣΥΡΙΖΑ»:

«Τα πράγματα στη θέση τους βάζει ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Αργολίδας Παναγιώτης Π. Ζαχαριάς μετά τα δημοσιεύματα στον τοπικό Τύπο ότι στο συνέδριο της ΝΔ έδωσε το παρών ο δήμαρχος Άργους-Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος.

Απαντώντας σε ερώτηση του «Ε.Τ.» ο κ. Ζαχαριάς τόνισε: «Ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης και εν μέσω Συνεδρίου απέδειξε για μια ακόμη φορά πως η μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη είναι αυτή που είναι δίπλα στον πολίτη. Με τη ΝΔ στην κυβέρνηση θα πάμε την Ελλάδα μπροστά.

Σε ότι αφορά τις αιχμές του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ για την παρουσία του δημάρχου Άργους-Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσου στο Συνέδριο, ο στόχος τους ήταν ένας: Να αποπροσανατολιστούν οι πολίτες από τα σημαντικά που έλαβαν χώρα.

Είναι ξεκάθαρο πάντως πως η απόφαση του προέδρου της ΝΔ για τη διαγραφή του Δημητρίου Καμπόσου από το κόμμα παραμένει και δεν έχει αλλάξει στο παραμικρό. Εν ολίγοις, ο νυν δήμαρχος Άργους-Μυκηνών δεν είναι μέλος της Νέας Δημοκρατίας».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis