home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΕκδηλώσειςΑργολίδα

Η Μικρασιατική Καταστροφή αναβιώνει στο Ναύπλιο μέσα από ένα πολύπλευρο αφιέρωμα

Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν αύριο, Τετάρτη 11 Μαΐου, στο πάρκο Κολοκοτρώνη και θα ολοκληρωθούν στις 22 Μαΐου, στην πλατεία Νέου Βυζαντίου.

Ένα μεγάλο αφιέρωμα με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρόνων από τη Μικρασιατική Καταστροφή, προγραμματίζει ο Δήμος Ναυπλιέων και ο ΔΟΠΠΑΤ, το οποίο θα ξεκινήσει αύριο, Τετάρτη 11 Μαΐου, στο πάρκο Κολοκοτρώνη και θα ολοκληρωθεί στις 22 Μαΐου, στην πλατεία Νέου Βυζαντίου, στο Ναύπλιο.

Το ιδιαίτερα πλούσιο πρόγραμμά του περιλαμβάνει ομιλίες, εκθέσεις, χορούς και συναυλίες, όλα με σημείο εκκίνησης τη Σμύρνη και τις αλησμόνητες πατρίδες.

Το πρόγραμμα αποτελείται από τρία μέρη:

  • Στο πρώτο μέρος, φιλοξενείται εκδήλωση η οποία θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 9.30 το πρωί, στο πάρκο Κολοκοτρώνη, σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Φιλολόγων Αργολίδας, κατά την διάρκεια της οποίας ο φιλόλογος Αναστάσιος Χατζηαναστασίου θα ζωντανέψει τις μνήμες της Σμύρνης, μέσα από ιστορικές καταγραφές και λογοτεχνικά κείμενα.
  • Το δεύτερο μέρος είναι θρησκευτικού περιεχομένου και διοργανώνεται σε συνεργασία με το εκκλησιαστικό συμβούλιο και την ενορία Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης.
  • Το τρίτο μέρος είναι αφιερωμένο στη Σμύρνη της μουσικής και των τραγουδιών.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button