home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Φωτιές στην Αργολίδα: Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν

Έτοιμη να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε κατάσταση προκύψει δηλώνει η Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας.
Σύσκεψη Πολιτική Προστασία Π.Ε. Αργολίδα (2)

Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν. Αυτή την παροιμία είχαν στο μυαλό τους στην Αργολίδα εν όψει καλοκαιριού, υπό τον φόβο πυρκαγιών. Η Πολιτική Προστασία οφείλει να προλαμβάνει καταστάσεις ώστε να μην προκληθούν πολύ καταστροφικές φωτιές ή να κατασβηστούν εν τη γενέσει τους πριν προλάβουν να κάψουν μεγάλες εκτάσεις.

Συγκεκριμένα, σήμερα 10 Μαΐου έγινε η σύγκλιση του Συντονιστικού Οργάνου της Πολιτικής Προστασίας (ΣΟΠΠ) στο Διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας, στο Ναύπλιο, υπό τον Συντονιστή Πολιτικής Προστασίας κ. Χατζή και τον Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Δημήτρη Σχοινοχωρίτη.

Σύσκεψη Πολιτική Προστασία Π.Ε. Αργολίδα (1)

Το θέμα της συνεδρίασης ήταν η αντιπυρική θερινή περίοδος. Παρόντες ήταν οι προϊστάμενοι και οι αρμόδιοι υπάλληλοι της Περιφέρειας Πελοποννήσου, οι διοικητές της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής, των Δήμων Άργους-Μυκηνών και Ναυπλιέων και εκπρόσωποι όλων των εθελοντικών οργανώσεων και φορέων που εμπλέκονται ενεργά με την αντιμετώπιση κατεπειγουσών αναγκών.

Η Π.Ε. Αργολίδας βρίσκεται πάντα σε εγρήγορση και δηλώνει καθόλα έτοιμη να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε κατάσταση προκύψει.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis