home design 800x400
home design 1170Χ320

Τα βαφτίσια των Δανών στο Τολό – «Έγινα νονά» αναφώνησε η υφυπουργός

Εγκώμια της υφυπουργού Τουρισμού Σοφίας Ζαχαράκη για τον Δανέζικο κωπηλατικό σύλλογο TOLO ROKLUB που δραστηριοποιείται στην Αργολίδα.
Βάπτιση κωπηλατικού σκάφους στο Τολό Ζαχαράκη (16)

Πραγματοποιήθηκαν στις 7 Μαΐου στο Τολό οι εορταστικές εκδηλώσεις για τα 10 χρόνια λειτουργίας του Δανέζικου Κωπηλατικού Κλαμπ TOLO ROKLUB, που συνοδεύτηκε και με τα εγκαίνια του νέου τους σκάφους, παρουσία της Υφυπουργού Τουρισμού Σοφίας Ζαχαράκη, του Δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτριου Κωστούρου, της Αντιδημάρχου Τουρισμού Νάντιας Αναστασίου, της Προέδρου του ΔΟΠΠΑΤ Μαρίας Ραλλη, του προέδρου της ΔΕΥΑΝ Γιώργου Καχριμάνη, του αντιπροέδρου της ΔΕΥΑΝ Δημήτρη Τσίρου και του πρόεδρου της τοπικής κοινότητας Τολού Δημήτρη Καταγά.

Η Υφυπουργός Τουρισμού ήταν εκείνη που ονοματοδότησε και το καινούριο κωπηλατικό σκάφος του Συλλόγου με το όνομα «Amfitrite».

Ο σύλλογος είναι μέλος της Ένωσης για το Rosport (DFfR) και της Αθλητικής Συνομοσπονδίας (DIF) και αποτελεί το 1ο Ευρωπαϊκό Κλαμπ από την Δανία που ασχολούνται με την κωπηλασία και εμπιστεύονται το Δήμο Ναυπλιέων και την ελληνική φιλοξενία τα τελευταία 10 χρόνια για τις αθλητικές τους δραστηριότητες.

Πώς σχολίασε η υφυπουργός τη «βάφτιση»

«Έγινα νονά! Έδωσα το όνομα Αμφιτρίτη «Amfitrite» στο νέο σκάφος του #Tolorowingclub, του κωπηλατικού ομίλου Δανών που επισκέπτονται την όμορφη περιοχή της Αργολίδας κάθε χρόνο.

Είναι το αποτέλεσμα της αγάπης Δανών κωπηλατών προς το μέρος, οι οποίοι επί σειρά ετών επισκέπτονταν την περιοχή, και της στενής σχέσης φιλοξενίας και φιλίας που αναπτύχθηκε με τους ανθρώπους της. Ξεκινώντας με μόλις 33 μέλη και 3 σκάφη, ο όμιλος απαριθμεί σήμερα περισσότερα από 900 μέλη – από κάθε σημείο της Δανίας –, οι οποίοι βρήκαν στο Τολό τον ιδανικό προορισμό για το αγαπημένο τους άθλημα, την κωπηλασία, την ποιοτική τους αναψυχή και το βίωμα της αυθεντικής ελληνικής φιλοξενίας. Στην δραστηριότητα του ομίλου συγκαταλέγεται και ένα πολύτιμο έργο προσφοράς προς την τοπική κοινωνία, με χαρακτηριστικό παράδειγμα την πρόσφατη δωρεά υλικοτεχνικού εξοπλισμού για το δημοτικό σχολείο της περιοχής.

Στον εορτασμό των 10ων γενεθλίων του, βρεθήκαμε εκεί για να βαφτίσουμε και το νέο σκάφος αλλά κυρίως να γιορτάσουμε αυτή την εκδήλωση αγάπης προς την χώρα μας με το πιο πολυπληθές κωπηλατικό club της Δανίας».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis