home design 800x400
home design 1170Χ320

Ισόπαλος στην πρεμιέρα ο Παναργειακός αλλά θα μπορούσε να είχε πάρει και τη νίκη στο δρόμο για τη Γ’ Εθνική

Με εκτός έδρας ισοπαλία ξεκίνησαν οι «Λύκοι» τα πλέι οφ για την άνοδο στη Γ΄ Εθνική Κατηγορία.
Κυπάρισσος Αντίκυρας Παναργειακός

Με εκτός έδρας ισοπαλία ξεκίνησε ο Παναργειακός τους αγώνες των play off για την άνοδο στη Γ’ Εθνική. Ο πρωταθλητής Αργολίδας αναδείχθηκε ισόπαλος στην Αντίκυρα Βοιωτίας με τον Κυπάρισσο, με 1-1, έχοντας στο πλευρό του και περίπου 50 φίλους του που ταξίδεψαν εκεί από το Άργος.

Το σκορ άνοιξε για τους «Λύκους» ο Σελλής με εκπληκτικό σουτ, ύστερα από σέντρα του Καμπιώτη στο 39ο λεπτό. Η γηπεδούχος ομάδα ισοφάρισε στο 69ο λεπτό με τον Καλύβα, ο οποίος είχε μπει πριν ένα λεπτό στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Παναργειακός μετά το πρώτο τέταρτο που απειλήθηκε από τους γηπεδούχους κατάφερε να ισορροπήσει και να προηγηθεί και έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον De Souza στο 42ο λεπτό να κάνει το 0-2 σε τετ α τετ.

Πριν την ισοφάριση είχε χαθεί ακόμα μια ευκαιρία με τον Κάπλατζη που πλάσαρε πάνω στον τερματοφύλακα.

Ο Κυπάρισσος ισοφάρισε στο 69ο λεπτό μετά από αδράνεια της άμυνας η μπάλα έφτασε στον Καλύβα και έκανε το 1-1. Στο 92ο λεπτό ο Γκαράι έχασε μεγάλη ευκαιρία να κάνει το 2-1.

Την Τετάρτη ο Παναργειακός έχει ρεπό και στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής την ερχόμενη Κυριακή 15 Μαΐου αντιμετωπίζει εντός έδρας το Μοσχάτο, που κέρδισε σήμερα εκτός έδρας στην Κόρινθο τον Ταμυναικό με σκορ 1-3.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis