home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Βαφτίσια στο Τολό με …νονά τη Σοφία Ζαχαράκη

Η υφυπουργός Τουρισμού ονοματοδότησε κωπηλατικό σκάφος δανέζικου κλαμπ.
Ζαχαράκη Τολό βάπτιση κωπηλατικού σκάφους (2)

Στο όμορφο Τολό βρέθηκε σήμερα Σάββατο 7 Μαΐου η Yφυπουργός τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη, στο πλαίσιο επίσκεψης της για την ανάδειξη της δεκαετούς παρουσίας του κωπηλατικού Ομίλου Κοπεγχάγης στο χωριό του Δήμου Ναυπλιέων.

Στις 6 το απόγευμα, μπροστά από την ταβέρνα Ρόμβη γιορτάστηκαν τα 10 χρόνια λειτουργίας του δανέζικου κωπηλατικού κλαμπ TOLO ROKLUB.

Η κα Ζαχαράκη μάλιστα βάπτισε το καινούργιο σκάφος του κωπηλατικού κλαμπ με το όνομα «Ποσειδώνας».

Το σκάφος έχει αναπτυχθεί σε συνεργασία του Thomas Agerbirk και της «Επιτροπής για την ανανέωση σκαφών» του Συλλόγου, που αποτελείται από τους Gerda Engholm, Henrik Lakner, Thorsten Larsen, Per Boalth και Ulf Andersen.

Η υφυπουργός έμεινε στο ξενοδοχείο Μινώα, ενώ παρόντες στην εκδήλωση ήταν επίσης ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας Φώτης Δαμούλος, η Αντιδήμαρχος Τουρισμού Νάντια Αναστασίου, η Πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Μαρία Ράλλη, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Ναυπλίου Γιώργος Καχριμάνης και περίπου 60 μέλη του Δανέζικου κωπηλατικού συλλόγου.

κωπηλατικό σκάφος
Το κωπηλατικό σκάφος που βαπτίστηκε (toloroklub.dk)

Σχόλια

Ένα σχόλιο

  1. Αντωνης Ρεππας

    Τα λόγια είναι περιττά αλλά …… τα χάλια μας τα μαύρα, ήρθε ολόκληρη υφυπουργός ( με όλους τους παρατρεχάμενους για να φωτογραφηθούν και να πάρουν αξία ) για τα εγκαίνια ενός κωπηλατικού σκάφους ενός συλλόγου , μόνο και μόνο γιατί είναι από την Δανία ( προσθέτει κύρος και να δείξουμε ότι είμαστε ευρωπαίοι κιόλας) για όλα τα προβλήματα που έχουν τα χωριά του δήμου μας δεν είδα ποτέ κανέναν από τους κυρίους να έρχονται στα χωριά μας για να βρουν λύση ….. αλλά οπου γάμος και χαρά η Βασίλω πρώτη

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis